Elephant mi nie chodzi i nie sadze ze uda mi sie to zmienic wiec moze zamiast probowac rozwiazac problem z elephantem moze lepiej jesli bym zainstalowala jakis inny.Znacie moze jaki program ktory tworzy tak jak elephant statystyki graczy przy stole?Jesli tak to czy moglibyscie podac tez adres strony z ktorej bedzie mozna sciagnac ten program?
Jest jeszcze PokerTracker oraz HoldemManager, ale wszystkie płatne są.
Na forum jest dużo postów o Elephancie, może w którymś odpowiedź na twój problem.
Najpopularniejsze są teraz poker tracker 3 oraz holdem manager
http://www.pokertracker.com/
http://holdemmanager.net/
Osobiście używam tego drugiego i mimo, że ma kilka niedoskonałości to jestem bardzo zadowolony. Na oba programy trzeba kupić licencje, ale masz wersje testowe działające przez kilkanaście dni więc spokojnie można tego używać na początek.
Dzieki za szybka odpowiedz.Co do tego elephanta to czytalam sporo postow dotyczacych tego programu ale szczerze mowiac mam juz dosyc babrania sie przy nim.A Poker Tracker nadaje sie do tego?
MoroP napisał
Teraz jest już PT3...
który jest do bani.
Jak można wypuścić tak niegotowy program...
simoo napisał
MoroP napisał
Teraz jest już PT3...który jest do bani.
![]()
Ja się nie znam zbytnio i używam PT3 narazie, czyli radziłbyś zmienić go na jakiś inny program ?
Jesli juz mam poker tracker 2 to moze nie bede go zmieniac narazie.Ktos mi moze podac krotka instrukcje co zrobic by te statystyki wokol graczy pojawialy sie?I czym rozni sie 2 od 3?
Do wyświetlania statystyk graczy z bazy PT2 służy PokeraceHud. Niedawno Pokertracker połączył się z PokeraceHud i powstał Pokertracker 3.
Reasumując - jeśli chcesz statystyki "wokół graczy" to dokup licencję pokeracehuda (trial wyświetla statystyki tylko na jednym stole) lub kup PT3.
albo nic nie kupuj ściągnij za darmo elephanta wypróbuj zdobądź 1000 punktów i korzystaj
adrd napisał
simoo napisał
MoroP napisał
Teraz jest już PT3...który jest do bani.
![]()
Ja się nie znam zbytnio i używam PT3 narazie, czyli radziłbyś zmienić go na jakiś inny program ?
No za dobry to on nie jest w beta wersji. W dwugodzinnej sesji przynajmniej ze dwie zwiechy
Ja wlasnie najczesciej gram na jednym stole wiec mi to nie przeszkadza.Tylko co musze zrobic zeby te statystyki mi sie pokazaly?I jak je odczytywac?