Przejdź do forum
problemy techniczne...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

problemy techniczne na Party Poker

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
372 Wyświetlenia
papito58
PokerStrategist

witam.
w niedzielę 04 marca grałem na Party Poker turniej w KO series, po drugiej godzinie zostałem rozłaczony i juz więcej nie mogłem zalogowac się do pokerroomu z powodu problemów technicznych , taki napis pojawial się gdy próbowałem zalogować się ponownie. straciłem pieniądze za buy-ina i dobrą pozycję.
czy ktos miał podobna sytucje bo Party Poker nie odpowiedział na moją skargę a turnieje KO series znikły w niedzielę z oferty pokerroomu.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej,

Mają zwracać pieniądze za tę awarię, zgodnie ze swoim regulaminem, w którym jest podany sposób rozdysponowania pieniędzy w takich przypadkach.

Jeśli turniej zostanie anulowany z przyczyn technicznych, będą obowiązywać następujące zasady zwrotu pieniędzy:

a. Jeśli turniej jeszcze się nie rozpoczął:

Wszyscy zarejestrowani gracze otrzymają zwrot wpisowego i opłaty za wejście.

b. Jeśli turniej się rozpoczął, lecz zapisy do turnieju wciąż trwają (tzn. wciąż trwa okres późnych zapisów do turnieju).

Gracze wyeliminowani w chwili anulowania nie odzyskają wpisowego, ani opłaty za wejście.
Gracze, którzy wciąż grają w turnieju otrzymają zwrot wpisowego i opłaty za wejście.
Wszystkie kwoty wpisowego (oprócz opłat za wejście) zebrane od graczy, którzy zostali weliminowani z turnieju zostaną podzielone pomiędzy pozostałych graczy. Uczestnicy otrzymają odpowiedni procent tej kwoty w zależności od zdobytej liczby żetonów.
W turnieju wypłacone zostaną wyłącznie fundusze, które zostały zebrane w postaci wpisowych. Gwarantowana pula oferowana w turnieju nie będzie brana pod uwagę w przypadku obliczania wypłat.

c. Jeśli turniej się rozpoczął, a okres rejestracji jest zakończony:

Gracze wyeliminowani w chwili anulowania nie odzyskają wpisowego, ani opłaty za wejście.
Gracze nadal uczestniczący w turnieju w chwili anulowania otrzymają kwotę, którą wygrałby następny gracz wyeliminowany z turnieju. 50% zostanie podzielone równo między wszystkich graczy nadal uczestniczących w turnieju w momencie anulowania gry, a 50% zostanie podzielone procentowo według posiadanych żetonów w momencie anulowania gry. Pozostałym graczom zostanie również zwrócona opłata za wejście do turnieju.

Tylko to moze trochę potrwać. Jesli nie odzyskasz wkrótce zwrotu, ponownie skontaktuj się z supportem. Z tego co ostatnio odpisują wynika, że zwroty mają być do końca dzisiejszego dnia lub jutro.

Odpowiedz
Cytat