Przejdź do forum
Problem Z Wypłatą Z...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem Z Wypłatą Z Partypoker!!!!

66 Posty
28 Użytkownicy
0 Reakcje
12.8 K Wyświetlenia

Witam

Proszę o pomoc... punkty wyrobiłem dodatkowe 100$ otrzymałem depozyt pierwszy zrobiłem , i teraz jak chce wypłacić kasę np wpisuje 100$ przez moneybooker to wyskakuje mi taki komunikat:

"For the Payment Method you have chosen, Minimum Cash out Amount is USD ."

Jeśli ktoś wie o co chodzi to proszę o pomoc bo to troche smieszne wpłacałem chwilke a wypłacić to juz coś nie tak mimo tego zę prowizje sporą zostawiłem ...:(

65 odpowiedzi

Spoko, spoko... ;) Był już podobny temat na forum. PP ma jakieś tam problemy techniczne. Napisz po prostu maila do supportu PartyPoker i po sprawie. :)

Pozrdawiam :)

murkins
Elite Grinder

email do supportu z kwotą jaką chcesz wypłacić i po 20 minutach kasa na twoim koncie w mb :)

benek222
PokerStrategist

wysłałem maila na info@pay-pro.com
i do dziś nie dostałem żądnej odpowiedzi właściwe to nigdy mi odpisali przez maila a pieniędzy i nadal nie mogę wypłacić ???

magic83
Oldschool Grinder

Maja bezplatna infolinie z mila obsluga jak chcesz cos zalatwic to zadzwon duzo szybciej i pewniej odrazu zawsze sie dopytam a przez tego maila to nieraz ciezko sie z nimi dogadac ;( :( :(

mialem dzisiaj identyczny poblem. zadzwonilem na infolinie i konsultant powiedzial mi co trzeba zrobic zeby moc wyplacac samemu (bez maili do supportu)
sprawa jest banalna. otwieramy internet explorera i wybieramy:

narzedzia > opcje internetowe > jezyki

tutaj do listy jezykow dodajemy angielski (us) i przesuwamy go na gore listy. teraz robimy restart kompa i mozemy juz normalnie wyplacac (nie dostaniemy komunikatu opisanego wyzej).

proponuje przykleic zeby ludzie wiedzieli co robic w takiej sytuacji bo wiekszosc szuka pomocy tutaj w pierwszej kolejnosci.

pozdrawiam

macromia
PokerStrategist

Dodam, że nie trzeba resetować kompa :P

supportowiec powiedzial, ze trzeba wiec zresetowlaem i tutaj napisalem takoz:P

macromia
PokerStrategist

Dlatego ja prostuję :P Nie chciało mi się resetować to spróbowałem bez, jak zwykle :D

WITAM, JA MAM INNY PROBLEM. ROZWIAZALAM QUIZ, PRZESLALAM ZDJECIA DOWODU, JAK I ZGODZILAM SIE NA TELEFON DO MNIE. A 50 $ JESZCZE NIE MA :/ . TO JUZ TYDZIEN OD WYSLANIA IM ZDJEC DOWODU. CZY MOGLBY KTOS MI COS PORADZIC?? CO MAM ZROBIC ZEBY DOSTAC TE PIENIAZKI?

Original od mderejko
WITAM, JA MAM INNY PROBLEM. ROZWIAZALAM QUIZ, PRZESLALAM ZDJECIA DOWODU, JAK I ZGODZILAM SIE NA TELEFON DO MNIE. A 50 $ JESZCZE NIE MA :/ . TO JUZ TYDZIEN OD WYSLANIA IM ZDJEC DOWODU. CZY MOGLBY KTOS MI COS PORADZIC?? CO MAM ZROBIC ZEBY DOSTAC TE PIENIAZKI?

Całkowicie nie na temat! Poszukaj odpowiednie forum (a nawet temat, bo już taki istnieje) i tam napisz w czym problem... Tutaj Ci na pewno nikt nie pomoże...

Pozdrawiam

tasior123
PokerStrategist

Ja mam inne pytanie, mianowicie czy przed wyplata z party oprocz zrobienia depozytu, trzeba rozmawiac telefonicznie albo wyslac skan dowodu? Bo z tym drugim nie ma problemu co do telefonicznej rozmowy to nie wiem jak zmienic podany im wczesniej tel na komorke. I jaki jest ten minimalny pierwszy depozyt jaki trzeba zlorzyc przed wyplata?

Możliwe, że do Ciebie zadzwonią, ale niekoniecznie. Co do zmiany numeru telefonu, to napisz do nich po prostu maila, że masz nowy numer i tyle. :P

Pozdrawiam :)

tasior123
PokerStrategist

A jaki jest minimalny pierwszy depozyt przed wyplata? I w jakim jezyku napisac tego maila?

było juz na forum. minimalny depozyt na party to 50$.

pzdr.

Maile możesz pisać po polsku, a minimalny depozyt to chyba 25$.

Original od liquid85

było juz na forum. minimalny depozyt na party to 50$.

pzdr.

U mnie jest 25$. Możesz to sam sprawdzić, klikając w sofcie PP na Cashier -> Deposti - > Deposit Limits.

Original od simoo

U mnie jest 25$. Możesz to sam sprawdzić, klikając w sofcie PP na Cashier -> Deposti - > Deposit Limits.

hmm, dziwne. sprawdzilem i u mnie jest to 10$;)

prawdopodobnie kwota jest wieksza tylko dla pierwszego depozytu. Wydaj mi sie, ze u mnie przy pierwszym depozycie bylo to wlasnie 50$. Poza tym wlasnie tak jest napisane w portalach, ktore porownuja roomy.

tasior123
PokerStrategist

Teraz wogle mam problem poniewarz zalorzylem konto w partypoker jakies pol roku temu i teraz chcailem po pewnym czasie wyplacic pieniadze, ale po zalogowaniu zauwarzylem ze nie ma tam nic, a dodatkowo musialem jeszcze raz zarejestrowac konto real money, ale nawet po tym nic pieniedzy nie ma na moim koncie chociasz jeszcze jakis czas temu byly. A w deposit limits pisze:
Moneybookers
Min : USD 10.00
Max : USD 500.00

tasior123
PokerStrategist

Teraz juz wogel namieszalem bo stworzyelm przez przypadek 2 konto bez pieniedzy i dlatego ich tam nie bylo, ale stowrzylem je na te same dane i nie wiem czy mi teraz nie zablokuja normalnego... (Ale czy jezeli nie wplacalem na to 2 konto pieniedzy chciasz mam konto real money). Mam im napsiac by je zlikwidowali? I ile wynosci ten minimalny depozyt bo teraz juz nie wime 10$ czy 25$ czy 50$?