Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] problem z kasa

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
372 Wyświetlenia

witam Pierwsze pytanie to moj problem z uzyskaniem kapitalu startowego nie moglem go uzyskac bez potwierdzenia danych przez przeslanie dowodu osobistego ,choc moi znajomi nie musieli przechodzic dluzszej procedury tak jak ja ,ale pogodzilem sie z tym i wyslalem im kopie dowodu ,aoni mi odpisali,iz jest nie wyrazny choc to byla nie prawda. Zrobilem to po raz 2 i ten sam rezultat brak kasy jest jeszcze szansa na jej odzyskanie? Drugie pytanie chodzi o wyplat srodkow nie dostawszy startowki przelalem pieniadze ,aby moc grac wygralem pewna kwote . gram na full tillt poker i zastanawiam sie czy moge ja wyplacic czy nie ma jakiegos ogranicznika ponktow ktore musze zdobyc przed wyplata. prosze o pomoc i zycze pewnosci w grze

2 odpowiedzi
Krzysiek02
PokerStrategist

Musisz zrobić wyraźne zdjęcie albo skan i im przesłać jeszcze raz. Ale jeżeli wpłacałeś jakieś swoje pieniądze to o ile się nie mylę nie dostaniesz kapitału startowego.

Thorek
Oldschool Grinder

Witaj Sebawro.

Troszeczkę nie podoba mi się stwierdzenie "odzyskanie kasy", bo wynika z niego, jakbyś ci ją zabrali, a takiej możliwości nie ma. Jeżeli rzeczywiście jest problem ze zdjęciem, to prosiłbym, żebyś postarał się zrobić jeszcze raz zdjęcie przy lepszym oświetleniu. Wtedy czas naświetlania zdjęcia jest krótki i dzięki temu ostrzejszy, bo nie będzie poruszony. To nie jest złośliwość supportu w stosunku do twojej osoby, tylko po prostu jakieś istotne dane nie mogły być odczytane. Co do wypłaty własnych środków, to jeżeli nie jesteś w trakcie wyrabiania żadnego bonusu od pierwszej wpłaty lub innego bonusu, to jak najbardziej możesz środki wypłacić, aczkolwiek polecałbym ci wstrzymać się z wypłatą, jeśli nie potrzebujesz pilnie pieniędzy, bo jak sam zauważyłeś na pokerze da się zarabiać, więc warto zbudować bankroll pozwalający ci na stałe wypłaty, a nie nastawiać się na jednorazowy skromny zysk.

Pozdrawiam.