na początku witam wszystkich i zwracam się do was z takim o to pytaniem.
Przed wczoraj zarejestrowałem się, rozwiązałem quiz i wybrałem poker romm (Titan) postępując zgodnie ze wskazówkami jednak następnaego dnia otrzymałem taką wiadomoiść cytuje"
niestety nie mogliśmy dokonać przelewu kapitału startowego, ponieważ podana przez Ciebie na PokerStrategy.com nazwa konta jest niepoprawna.
Proszę sprawdź ponownie jaka jest nazwa Twojego konta (Account). Z pewnością otrzymałeś odpowiedniego maila od poker roomu.
Następnie proszę przesłać nam wiadomość z nazwą wybranego przez Ciebie poker roomu oraz z nazwą Twojego konta na tym poker roomie, a ja zajmę się przelewem kapitału startowego na to konto
po czym wysłalem odpowiedź z moim numer TTR i login jaki mam na Titanie a dziś rano dostałęm wiadomość
wybrana przez Ciebie platforma otrzymała od nas zlecenie przelewu kapitału na Twoje konto. Po aktualizacji przez Twoją platformę przelew trwa do 48 godzin. Proszę o cierpliwość. W przypadku dalszych pytań chętnie służę Tobie pomocą.
niby wszystko było by w porządku gdybym nie otrzymał przed chwilą kolejnej wiadomośći od pokerstrategy ponownie o treści przytoczonej powyżej, że znowu nie mogą przelać z tego samego powodu.
Czy ktoś spotkał się z takim problemem? z góry dziekuję za odpowiedź.
edit: czy może na to mieć wpływ, że mam inny login na pokerstrategy niż na titan poker?