Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem z bonusem

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
551 Wyświetlenia

Witam zdałem quiz założyłem konto na partypoker , wysłałem skan dowodu czekam już jakiś czas i nadal nic wysyłałem tickety , ale też nie dostałem odp. może mi ktoś podpowidzieć co może być nie tak?

5 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Witaj
Przyczyn może być kilka

1) nie zarejestrowałaś swojego konta na platformie pokerowej jako konto na prawdziwe pieniądze (czyli cały czas masz tzw. play money), aby zarejestrować je i grać na real money musisz wejść w "cashier" -> "deposit" i wypełnić formularz (gdy wyskoczy okienko o metodach płatności możesz je zamknąć)

2) Nie zweryfikowałaś swojego maila
Dostałaś od Nas e-mail z kodem - otwórz soft PP przejdź do "My Account" kliknij "Validate/Change E-mail" - wpisz tam kod z maila lub poproś o nowy jeśli zaginął mail.

Po wykonaniu w/w czynności napisz ticket do anszego supportu a my wyślemy Ci Twój kapitał startowy

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wszystkie te czynności zostały już wykonane wcześniej zapomniałem dodać napisalem tez do supportu i nie uzyskałem odpowiedzi ;/
Mogę spróbować zalogować sie w innym poker roomie (pomoże to w rozwiązniu problemu ?)czy mam czekać do końca świata na ten bonus tutaj ?:P

This account has been temporarily locked for security reasons.
Please contact Customer Support at memberservice@mansion.com for further assistance.

Otrzymuje taką wiadomść przy włączania MansionPoker i pisze do nich co mam zrobić żeby mi odblokowali bo chce otrzymac od was bonus i nie dostaje odpowiedzi...

Podałem złą nazwę użytkownika na Mansion Poker i zablokowali mi konto. Kontaktowałem sie co mam z tym zrobić, ale nie dostaje żadnej odpowiedzi. Co w takiej sytuacji zrobić?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czy jest osoba na tym forum która jest w stanie mi powiedzieć co mogę zrobić żeby się dowiedzieć co jest nie tak że nie dostałem jeszcze tych 50 $ ? Zrobiłem wszystko według instrukcji napisałem ticket (nie jeden ) i nie uzyskałem odp.