witam gdy dostalam maila od PS z prosba o potwierdzenie tozsamosci napisalam im maila zwrotnego (ze zdjeciami dowodu) i prosba o przelanie kapitalu startowego na FTP a nie na PP jak zadeklarowalam wczesniej. Przelew przyszedl ale na PP gdzie strasznie mnie wiesza przez te reklamowki itp i srednio raz na 10min musze restartowac PP:( pogralam na tym koncie chwile mam 50.61$ i 6 Party Points. czy jest jakas mozliwosc przeniesc ten kapital startowy na FTP czy juz musze teraz tam siedziec dopoki tego nie przegram?:/ mozna to zrobic samemu badz PS moglby jakos zadzialac w tej sprawie? (zabrac mi tu lub nawet zamknac konto na PP i dac na FTP? pewnie pobozne marzenia?:( pozdrawiam
No niedobrze... Nie dostałeś kasy na FTP, bo właśnie widzę, że wszystkie tickety pisałeś po Polsku, a przecież jest wyraźnie napisane:
"Jeśli tam nie znalazłeś rozwiązania twojego problemu napisz do nas ticket! Podaj w nim twój nick i adres maila.Tickety mogą być pisane wyłącznie w języku angielskim lub niemieckim!"
Teraz już się nie da nic zrobić i będziesz musiał pograć na PP...
Pozdrawiam
a w jakiej sytuacji mozna wyplacic to sianko z pp? bo chcialabym sie przeniesc na ftp wlasnie... tam mi dziala bez problemow a pp mnie wiesza tragicznie. co do ticketow to zalozylam temat o tym i powiedziales mi sam ze moge w mailu to napisac zwrotnym zamiast w tickecie. a mail byl napisany juz po angielsku... (wczesniej nie wiedzialam ze trzeba po Ang..) i do maila byly zdjecia dowodu dolaczone. ktos wogole przeczytal co ja w tym mailu napisalam? chyba nie:(
a w jakiej sytuacji mozna wyplacic to sianko z pp? musze ugrac z tych pieniedzy jakas wartosc pp okreslona czy cos? czy akurat moze tego bonusu sie nigdy nie da wyplacic, jest bo jest tak na probe? bo chcialabym sie przeniesc na ftp wlasnie... tam mi dziala bez problemow a pp mnie wiesza tragicznie. co do ticketow to zalozylam temat o tym i powiedziales mi sam ze moge w mailu to napisac zwrotnym zamiast w tickecie. a mail byl napisany juz po angielsku... (wczesniej nie wiedzialam ze trzeba po Ang..) i do maila byly zdjecia dowodu dolaczone. ktos wogole przeczytal co ja w tym mailu napisalam? chyba nie:(
Musisz ugrać 800 PartyPoints, wtedy dostajesz 100$ bonusu i wtedy będziesz mógł wypłacić lub przelać kasę na inną platformę. Spoko, jak napisałeś maila po angielsku to ok. Może byłeś już wtedy po prostu na liście z przelewami na PP i nie mogli tego zmienić.
Pozdrawiam
Najbardziej mnie rozwala w twoich wypowiedziach simoo, że nie zwracasz uwagi na płeć forumowicza i zawsze twardo piszesz jak do mężczyzny
macromia, gdybyś wiedział ile użytkowników zarejestrowało się jako kobieta, a pisze na forum używając rodzaju męskiego, to też byś tak pisał...
btw. sry 1200mics
Pozdrawiam
Original od simoo
macromia, gdybyś wiedział ile użytkowników zarejestrowało się jako kobieta, a pisze na forum używając rodzaju męskiego, to też byś tak pisał...![]()
![]()
To banować takich
No ale wystarczy czytać posty i patrzeć jak ktoś pisze, żeby zauważyć płeć, ale to tylko taka moja mała dygresja
Original od macromia
Original od simoo
macromia, gdybyś wiedział ile użytkowników zarejestrowało się jako kobieta, a pisze na forum używając rodzaju męskiego, to też byś tak pisał...![]()
![]()
To banować takich
![]()
No ale wystarczy czytać posty i patrzeć jak ktoś p
isze, żeby zauważyć płeć, ale to tylko taka moja mała dygresja![]()
Dobry człowieku/zauważ,forma bezosobowa/,a tak dla ciekawości,ty jesteś male czy female?
Ja jestem male, a simoo nie zauważał form osobowych nawet
Ale nieważne, nie kontynuujmy już tego wątku...