Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Powrót po 2 latach

3 Posty
3 Użytkownicy
2 Reakcje
678 Wyświetlenia
ChazBen
Poker Player

Witam po dwóch latach przerwy od pokera. Ostatnio zastanawiam się nad powrotem do tej pięknej gry. Grałem na Pokerstars zooma zaczynając od nl2, kończąc na nl10, czasem nl25, stoły SH. Chciałbym wiedzieć, czy warto dalej grać zooma, czy nowych graczy nadal przybywa sporo (gdzieś czytałem, że jest coraz mniej nowych graczy i zaczyna sie beton) i co powinienem obejrzeć aby odświeżyć informacje. Konto nie jest podpięte do pokerstrategy, więc nie mam co liczyć na filmiki powyżej brązu. Na początek przypomnę sobie otwieranie/raisowanie z poszczególnych pozycji, czy to wystarczy na nl2 stoły SH zoom i czasami jakieś tanie turnieje z eventów typu MicroMillions itp.? Oprócz tego polecacie jakiś ciekawy blog o zoomie lub zwykłych stołach na micro?

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

O tym, że gry robią się coraz trudniejsze słyszy się pewnie od 2008 roku ;) Już wtedy poziom był tak wysoki, że na nl4 byli sami regowie :f_biggrin:

Jeśli potrafisz grać, to na pewno się opłaca grać Zooma. Na stolikach regularnych jest jednak trochę łatwiej.

Gry typu Zoom występują nie tylko na PokerStars. Status możesz także kupić. Warto powalczyć o dostęp do srebra/złota, bo jest dla nich więcej materiałów. Odwiedzaj też treningi. Turnieje bym sobie darował.

Zobacz wątek MBC (link w mojej stopce). Jest to wyścig na forum wśród blogerów. Znajdziesz pewnie coś ciekawego ;) Ciężko mi polecić jakiegoś bloga, bo jest ich bardzo dużo.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

Cześć !
Gierki dalej są profitowe, a gadki ze NL2 zaregowane to totalna bzdura :spit:

Jeżeli chcesz wrócić do gry i myśleć o tym na poważnie proponuje skorzystać z naszej oferty i rozpocząć gre np. na partypoker

Ostatnio miałem okazje tam grać, jeżeli ktoś może się przyzwyczaić do innego softu niż PokerStars - to polecam, masa słabych graczy :profit:

TU znajdziesz ofertę do partypoker

Odpowiedz
Cytat