Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Powrot do pokera

10 Posty
5 Użytkownicy
6 Reakcje
969 Wyświetlenia
lukasmag
PokerStrategist

Witam, od lat nie gralem w pokera i chcialem troche sie poduczyc i zaczac czesciej grac, czy jest sens uczyc sie od pokerstrategy czy to juz relikt przeszlosci? Co lepiej poza tym wybrac jako dodatkowa szkole smart spin czy poker akademy?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
mampokera
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
lukasmag Autor wątku
lukasmag
PokerStrategist

Zaczynajac owszem chcial bym zostac pokerowym pro ale wiem ze raczej to realne az tak bardzo nie jest, pracuje jako kierowca w systemie 4dni na 4 wolnego i chcialem w te 4 dni pogrywac sobie powiedzmy po 3-5h dziennie tak zeby jakies tam grosiki dodatkowo uzyskac, nie wyklucza to ze jakbym widzial progres to ze chcial bym albo ograniczyc prace do 3 albo do 2 dni. Kiedys grywalem sobie niskie mtt i 180tki ale widze ze 180tek juz nie ma a jednak na mtt nie mam az tyle czasu szczegolnie w niedziele zeby oddac sie temu w calosci bez gwarancji efektow.nie moge sobie na to pozwolic. Dlatego pomyslalem ze spiny byly by dobrym rozwiazaniem albo cash albo sity. Pamietam Kajtka jeszcze z czasow jak w osiedlowym klubie grywal i zrobil kariere jednak nigdzie zbyt duzo informacji na temat smart spin nie mozna znalezc, nie wiem czy to jeszcze dziala czy nie bo jakies tam filmiki to sa sprzed roku ostatnie.dodatkowo chcialem zaczac uczeszczac do lokalnego kasyna bo bylem pare razy i w turkach miedzy 15 a 60 osob nie widze jakiegos nie wiadomo jakiego poziomu przynajmniej u mnie w miescie.nie wygralem tam nic ale kilka razy gralem i kilka razy bylem na ft albo bardzo blisko, wiec wiem ze musze poprawic umiejetnosci i moze cos sie uda dorobic.wiadomo fajnie bylo by utrzymywac sie tylko z gry jednak znam ograniczenia czasowe i czego to wymaga aby w pelnie zyc pokerem,przynajmniej na razie. Pytalem o te szkoly bo jednak fajnie bylo by aby ktos od poczatku krok po kroku mnie przez to przeprowadzil, na pewno nie chce grac wiecej jak 4 stoliki bo kiedys probowalem, mysle ze na poczatek 2,3 nawet, bo chcial bym aby ktos pokazal mi z jakich programow korzystac, jakiego huda ,jak to wszystko czytac itd bo nigdy nie uzywalem. Nie widze przeszkody aby jak powiedziales ze na lata umowe ktos spisal, zeby rozwazyc taka opcje, musial bym widziec wartosc i ustalic ile tak na prawde jestem w stanie zagrac.co do poker academy smignal mi kiedys jakis podcast i tez wydaje mi sie ze moze to miec wartosc. O szkolach ktore napisales nie slyszalem, pewnie sa angielskojezyczne i tu jest problem o ile komunikuje sie kali byc kali jesc ale bez wiekszego problemu z kazdym sie dogadam czy to w banku czy u lekarza to jednak mysle ze takie techniczne sprawy bez podstaw nie byly by az tak efektywne.szukam wlasnie porady gdzie w ogole w dzisiejszych czasach szukac nauki, ktore fora sa popularne wsrod polakow, jakie strony, gdzie jakies lekcje sa. No kiedys jednak widzialem to wszystko na tej stronie a teraz lipa, to gdzies ci ludzie musieli sie przeniesc.gdzies musi byc ta informaxja jakie tabelki jak je czytac i do jakiej gry, z jakiej pozycji jakie sizzingi itd, nawet jesli chodzi o mtt to skads ci ludzie sie ucza

Odpowiedz
Cytat
mampokera
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
lukasmag Autor wątku
lukasmag
PokerStrategist

Mtt wiadomo najbardziej porywa ale z tego co pamietam to jednak meczylo jak gralo sie 5 czy 6 godzin i odpadalo w kasie na pierwszych levelach wyplat.tak samo ze 180tkami, ciagle w kasie ale bez dobrego wykonczenia. Zaskoczylo mnie ze cash nazwales ciezka gra bo wydawalo mi sie ze najlatwiej sienuczyc na cashu. Nie odpowiedziales natomiast gdzie najlepiej samemu szukac wiedzy, ktore fora itd zeby pezeprowadzily krok po kroku.o sitach tez sie nie wypowiedziales jakie jest twoje zdanie.

Odpowiedz
Cytat
mampokera
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

No, ale SmartSpin, to chyba łupią tylko na starsach, a starsy przecież już nie są u nas dostępne.

Odpowiedz
Cytat
lukasmag Autor wątku
lukasmag
PokerStrategist

A to vpny nie dzialaja?zreszta mieszkam w UK

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

A no to jak w UK, to nie ma problemu.

Odpowiedz
Cytat
Gomez224
PokerStrategist

Jak w UK to nie potrzebujesz VPN za którego prędzej czy później wyłapałbyś bana.

Odpowiedz
Cytat