Przejdź do forum
potwierdzenie adres...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

potwierdzenie adresu

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
507 Wyświetlenia
kunaguero5
PokerStrategist

Witam.

Jeden z pokerroomów każe mi wysłać potwierdzenie adresu i skan dowodu. Wysłałem im skanik oraz wyciąg z banku Alior Sync to odpisali mi :

- Address Verification

To verify your address on file, we require that you submit one of the following:

* Bank or credit card statement.
* Utility bill.
* Cell or home phone bill.
* Home or auto insurance papers.

The document must meet the following requirements:

* It must be dated within the last 90 days.
* It needs to be a full page and complete (bill/pay stubs, folded papers, and partial sections are not accepted).
* It must display your full name and the same address listed on your Full Tilt Poker account.

To verify the deposit made to your Full Tilt Poker account, please ensure that you include the statement showing deposit [000000] made on XX month year for $XXXX.

To verify ownership of the card, please submit a scanned copy of the front & back of the card used.

Before emailing your document(s), please ensure it is legible and in either JPEG (.jpg, .jpeg) or PDF (.pdf) format and does not exceed 5 MB.

Co mam teraz zrobić jeżeli telefon mam na karte a nie płace żadnych rachunków poza opłatą za akademik ?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
AdisJuve
PokerStrategist

Cześć kunaguero5,

Możesz wysłać wyciąg bankowy. Myślę, że spokojnie zostanie to zaakceptowane.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
kunaguero5 Autor wątku
kunaguero5
PokerStrategist

No właśnie napisałem, że wysłałem im wyciąg bankowy z Alior Synca grudniowy i nie został zaakceptowany. Może dlatego że był po polsku?

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve
PokerStrategist

Cześć,

Nie ma znaczenia w jakim języku był dokument.

Czasem chcą po prostu "skanu", a nie zrzutu ekranu, czy pdf-u. Polecam wydrukować, zeskanować i przesłać im raz jeszcze. Możesz również napisać supportowi, że nie posiadasz żadnych innych rachunków.

Generalnie - proponowałbym Ci zadzwonić do BOK-u, gdyż tak załatwisz sprawę zdecydowanie szybciej.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
kunaguero5 Autor wątku
kunaguero5
PokerStrategist

dzięki, za 3cim razem przyjęli ;)

Odpowiedz
Cytat
A1varo
Poker Player

Tak naprawdę to na spokojnie możnasobie w paincie zrobić - raczej ekspertyzy nie robią

Odpowiedz
Cytat