Witam Was wszystkich!!!!
Czytam sobie tu artykuły szkoleniowe i widzę częściowe postępy. Wiem, że muszę więcej czasu poświęcić nauce i grze żeby to w końcu zaprocentowało.
Widzę, że dużo osób używa jakiś progsów do analiz i śledzeń rąk.
Startówkę przegrałem sam nawet nie pamiętam jak:D, 50$ z TaF też poszło z dymem.
Wasze sukcesy mnie strasznie cieszą ale i również pojawia się tu i zazdrość. Dobrze, że nie tylko Ruski zdobywają siano, naszym to też nieźle idzie.
Ktoś ostatnio wygrał ok.5k$ i z tego co pamiętam to nie ma zbyt wielkiego przebiegu i to cieszy bo mam nadzieję, że mi też to się zdarzy w końcu.
W pokera on-line gram bodajże od czerwca tego roku i zawsze przy pokerstrategy, podoba mi się tu społeczność i że są chętni do pomocy i nakierowania innych na odpowiedni tor.
Powiem tak, ostatecznie zdecydowałem osiąść na turniejach MTT oraz SnG, ponieważ tam mam więcej determinacji i samozaparcia, umiem przystopować z rozgrywaniem zbyt wielu rąk.
POTRZEBUJĘ POMOCY w kilku kwestiach.
- Połowy Waszych gadek nieraz nie rozumiem, gdzie mogę znaleźć słownik lub tłumaczenie Waszych skrótów i wyrażeń.
- Potrzebuję porady jakie programy będą dla mnie użyteczne, np konwenter do wrzucania rąk, jak robić wykresy, itp.
Na pewno jeszcze nie raz dojdzie jakieś pytanko lub moja niejasność. Dobrze by było mieć tu kogoś w temacie w pobliżu, który mógł by mi co nie co wytłumaczyć (mieszkam we Wągrowcu).
No i w końcu chcę założyć swój blog, ale bez podstaw wiedzy na temat wyrażeń i skrótów nie chcę tego robić żeby nie było obciachu.
Postanowiłem przysiedzieć troszkę przy pokerze i się podszkolić ( żona nie za bardzo z tego będzie zadowolona, no chyba że ciekawe cashouty będą:D)
Na razie jestem małą rybką (szprotka) a mam zamiar być ♠_cool:
POMOŻECIE??????