Siema. Chciałem prosić was o radę w wyborze pokerroomu, na którym może w końcu uda mi się coś wygrywać (do tej pory było z tym ciężko:) ) Potrzebuję platformy do grania mikrolimitów NL4-NL5 strategią BSS na stołach SH(na nich najlepiej się czuję).
Czego wymagam?:
- możliwości gry na 6 stołach jednocześnie (obawiam się, że na niszowych roomach może być z tym problem, ze względu na małą ilość graczy, a co za tym idzie stołów)
- Najważniejsze dla mnie -> dobra oferta bonusowa. I tutaj też bym prosił o poradę, czy korzystniejszy w moim przypadku będzie room, gdzie dostanę 200% od pierwszej wpłaty, czy jednak taki gdzie otrzymam tylko 100% bonusu, ale dodatkowo rakeback. Wydaje mi się, że przy tak niskich limitach rakeback będzie na tyle mały, że lepiej wybrać room z lepszym bonusem od pierwszej wpłaty, ale jeśli się mylę, to mnie wyprowadźcie z błędu
- jak najlepszy przelicznik punktów do wyrobienia bonusu od wpierwszej wpłaty/jak najwyższy rakeback
- jak najmniejsza ilość shortstacków
- waluta gry - najlepiej dolary, ale jeśli jest jakaś mega fajna oferta roomu gdzie gra się na Euro, to też jakoś przeżyję
Odpadają takie roomy jak: pokerstars, FTP, i everest bo tam mam już konta, które nie są podpięte do PS. Z góry dzięki za odpowiedź