Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pomoc w powrocie

4 Posty
3 Użytkownicy
4 Reakcje
1,029 Wyświetlenia
manollo852
PokerStrategist

Witajcie Panowie i Panie.

Chce wrocic do pokera po dosc dlugiej przerwie kilkuletniej przerwie i mam dwa pytania

Od jakiego limitu zaczac grac cash zeby plynnie wkrecic się w gre? Moge spokojnie wplacic tyle zeby miec na nl25. Najwyzej gralem nl10.

Jaki room wybrac na poczatek, tak zeby miec jakis bonus? Mam juz konto na p*, full i party

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Ar3cki
Legacy Member

Napisane przez manollo852
Witajcie Panowie i Panie.

Chce wrocic do pokera po dosc dlugiej przerwie kilkuletniej przerwie i mam dwa pytania

Od jakiego limitu zaczac grac cash zeby plynnie wkrecic się w gre? Moge spokojnie wplacic tyle zeby miec na nl25. Najwyzej gralem nl10.

Jaki room wybrac na poczatek, tak zeby miec jakis bonus? Mam juz konto na p*, full i party

Pozdrawiam

W ostatnich latach poziom pokera niestety wzrósł i uważam, że skoro najwyżej grałeś na nl10 to będzie nierozważnie wbić na nl25, gdzie są przecież lepsi gracze.
Już nie mówiąc o tym, że kilka lat przerwy od pokera również nie działa na twoją korzyść.

A najlepsze roomy to te z oferty pokerstrategy:coolface:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87
PokerStrategist

Siemano.

Po takiej przerwie dobrze jest zacząć od nl2 rozegrać kilka tysiecy rąk i dopiero można myśleć o wejściu wyżej.

Polecam przerobić kurs from the perfect start jednego z naszych trenerów. Znajdziesz tam sporo fajnych podstaw dla graczy z micro stawek.

Jeśli chodzi o soft możesz spróbować na PokerStars.es.

Odpowiedz
Cytat
manollo852 Autor wątku
manollo852
PokerStrategist

Dzieki Panowie.
Zrobię tak tak mowi retrograde. Najpierw dla rozgrzewki nl2 potem gdy wejdę w swój rytm bede cisną wyżej.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat