Przejdź do forum
Polećcie platforme ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polećcie platforme !

16 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
789 Wyświetlenia
gutek2211

Witam.
Chciałbym albyscie polecili mi jakąkolwiek platformę która nie zachowuje się tak samo jak FTP
A mianowicie :
Za każdym razem jak kogoś sprawdzam i ma mocno dobierane ręce naprzyklad trzyma tylko jedną kartę w treflach to na flopie mu dochodzą 4 trefle i moja AA or KK zlatują.
Mialem takich sytuacji już tak duzo ze jak dochodzi river to mam serce w przelyku xD i niestety zazwyczaj dochodzi !! To jest niewiarygodne !!
Zauważyłem ze nie tylko ja mam ten problem.
Gram SnG cały czas i patrze jak inni odpadają. No to mnie kurwica strzela jak na to patrze.
Wychodzi na to ze to platforma dobra dla fiszy !

Na PokerStars tez tak jest ?
Mozę jakaś inna platforma ?

15 odpowiedzi
vintage1981

Wg mnie pozostaje tylko jedna platforma dla ciebie - Platforma Obywatelska.

ewentualnie jakaś platforma wiertnicza

ekonom

Ja bym może poszukał jakiejś platformy cyfrowej ?(

iqnorant

Mam takie może dziwne spostrzeżenie, że skoro wszyscy przegrywają na FTP, to ktoś przecież musi to wszystko wygrywać. Odnoszę wrażenie, że te wszystkie stacki wygrywają specjalne boty, należące do ftp? Czy tam nikt nie wygrywa?
Pytam zupełnie (no może nie do końca) poważnie, bo chcę sobie tam założyć konto.

azg
azg

Coś w tym musi byc! Nie dośc, że mają kasę z rake'u, to jeszcze te boty... Nie dajmy się robic w ch**, wyjdźmy na ulice!

gutek2211 Autor wątku
gutek2211

buehehe dobrze jest sie pośmiać no ale przed chwila za fiszowalem specjalnie zeby zobaczyc co pokaze River :) i prosze. FTP 4 Fishes !!!

Napisane przez azg
Coś w tym musi byc! Nie dośc, że mają kasę z rake'u, to jeszcze te boty... Nie dajmy się robic w ch**, wyjdźmy na ulice!

To wszystko przez lewackich cyklistów. U mnie przed domem płonie już opona (rowerowa), wieczorem wysypię trochę zboża na ścieżkę rowerową.

A wracając do autora tematu - musisz to przyjąć na klatę. Albo Ty złamiesz FTP i w końcu się odbijesz i będziesz szedł do góry albo FTP złamie Ciebie! Jeśli potrafisz grać to wariancja zwróci to co zabrała.

Możesz oczywiście zrejterować i przejść na inny poker room, ale ta moralna porażka będzie siedziała w Tobie do końca życia jak zadra.

Skup się na grze i nie płacz.

gutek2211 Autor wątku
gutek2211

Skup się na grze i nie płacz.

All right :)

Napisane przez iqnorant
Mam takie może dziwne spostrzeżenie, że skoro wszyscy przegrywają na FTP, to ktoś przecież musi to wszystko wygrywać. Odnoszę wrażenie, że te wszystkie stacki wygrywają specjalne boty, należące do ftp? Czy tam nikt nie wygrywa?
Pytam zupełnie (no może nie do końca) poważnie, bo chcę sobie tam założyć konto.

na pewno masz racje. :f_biggrin:

ksantypka

Kolejny temat płaczka narzekającego na FTP. Nie wiem, ja jakoś ciągle mam dodatni winrate w cashach i nawet udało mi się tam wygrać MTT i sporo sitków. Widocznie ja zabieram wasze stacki na micro stakes.

No cóż, jeżeli jesteś takim płaczkiem, to polecam Ci granie na wirtualnej polsce ewentualnie gdziekolwiek na play money, żebyś się mógł na szybko zrechargować.

Thorek

Witaj gutek2211.

Zmiana poker roomu nic tutaj nie zmieni, ponieważ pokerem rządzi wariancja i chodzi o to, żeby w long runie wyjść na plusie, a to możesz osiągnąć tylko podejmując prawidłowe decyzje. Nie przejmuj się kiepską sesją czy nawet całym miesiącem, bo karta musi się odwrócić. Matematyki nie oszukasz. Warto również zastanowić się, czy nie popełniasz błędów w swojej grze, a pomoże ci w tym forum oceny rozdań. Nie szukaj spiskowych teorii dziejów i graj swoje A-game.

Pozdrawiam.

Wariancja, bad beaty i suckouty to są takie pewne reguły w pokerze, tego nie da się ominąć. Jeśli nie akceptujesz tych reguł - to nie graj w pokera, proste.
Jeśli jesteś w stanie to zaakceptować, to skończ narzekać o jakichś głupich teoriach, bo to jest domeną tylko i wyłącznie słabych graczy, zwłaszcza na mikrostawkach. Wiem, że na pewno nie jest Ci łatwo, ale olej te suckouty, a skup się na akcjach, gdzie mogłeś zrobić coś lepiej.

a jeszcze polecam artykuły ze strategi na temat psychologi naprawdę wciągające i motywujące do dobrej gry :f_thumbsup:

P.S A do tego sam chce przejść na FTP bo bez rakebacku owiele ciężej buduje się swój bankroll

iqnorant

jak to kiedyś Piłsudski ujął "Czego krzyczysz... co noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. " :D

gutek2211 Autor wątku
gutek2211

dobra dobra ;p juz nie narzekam ;p wczoraj w SnG za 3$ KT doublestack bylem 3 i 30 $ zawitalo na moje konto ;p