Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poketracker

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
654 Wyświetlenia
NoDramas

Siema,

Mam pytanie, czy jest możliwość wyłączenia zbierania statystyk w pt4? chciałbym aby pokertracker nie zbieral informacji z rąk rozegranych w HU ponieważ zaburzają one tendencje gracza. Oczywiscie nie chce wylaczac HUDa na danym stolikum.

Z gory dzieki:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Skibcio

Cześć,

A nie lepiej ustawić filtr na ilość osób przy stoliku? Ja używam tego w grach typu spin&go:

Jeśli gram HU to mam tylko rozdania z HU. Jeśli jest pełny stolik Twistera to mam z 3 osób. A jeśli gram mtt to mam staty z 4+ osób.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
NoDramas Autor wątku
NoDramas

Super, dzięki za pomoc :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
pawcio123

właśnie tego potrzebowałem :) tylko czy te filtry same będą się przełączać ? czy jak gram 3 handed musze zmieniać coś w ustawieniach przed każdą grą?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Nic nie musisz zmieniać. Będzie tylko opóźnienie 1 rozdania po tym jak ktoś odpadnie. W pierwszym rozdaniu w HU będą jeszcze staty ze stołu 3 osobowego. Łatwo to rozpoznać, bo będą widoczne panele z HUDem gracza, który odpadł. Jak one znikną to będziesz miał HUDa dla HU. Podobnie wygląda sprawa gdy w mtt odpadnie 4 gracz przy stole.

Problem może być sytuacja gdy spotkasz gracza z którym grałeś MTT w HU lub na stole z 3 osobami, bo w Spin and Go te staty też będą się liczyły. Tylko taka sytuacja nie będzie się zbyt często pojawiać (do tego powinieneś mieć jakieś notatki na gościa z którym grasz FT w MTT więc takie osoby powinny być szybko zauważone).

Wiem, że część osób robi oddzielne bazy dla Spinów. Uczniak wspominał o tym na swoich filmach. Tylko u niego baza danych MTT oraz Spinów była bardzo duża to wtedy ma to sens.

Odpowiedz
Cytat
pansilverjo

Pytanie do PokerStrategy
Jak zakupię pt4 holdem all stakes przez Waszą stronę, to otrzymam na miesiąc złoty status i będę mógł oglądać wszystkie filmy szkoleniowe dla złota?

Odpowiedz
Cytat