Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerstars stoły

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
627 Wyświetlenia
Memoriales
Poker Player

Witam serdecznie, mam pewien problem na P* a mianowicie:
Gram nl zoom i gram na PADZIE, jestem niesamowicie zadowolony z sterowania padem, gra dla mnie jest o 100% wygodniejsza.
Ale mam jeden maly problem, gram 4 stoły ułozone kaskadowo jeden obok drugiego ktore tworzą razem kwadrat, w ustawieniach mam ustawione aby przerzucało mnie do stolu gdzie jest akcja, jednak mimo tego ze mam ustawione żółte obramowania wokół aktywnego stolu to i tak czasami sie zakrece i nie zobacze który stolik mam aktywny, czy ktos ma jakis pomysl jak bardziej wyostrzyć aktywny stolik ? te obramowanie jest bardzo cienkie i nie za dobrze go widac mimo tego ze wybralem najbardziej widoczny kolor żółty. Moze sa jakies skrypty które przyciemniają cala resztę stołów a tylko aktywny jest podświetlony ? Ma ktos jakis pomysl ?

i pytanko numer 2 , kiedys słyszałem o skrypcie który dzialal na takiej zasadzie, iz mialo sie stoły w jednym stacku i stol na którym byla akcja byl przesuwany w bok aby byl stale widoczny, ma ktos namiary na ten skrypt ?
generalnie chce jak najbardziej poprawić system stolikow do gry na padzie.

Za kazda pomoc z góry dziekuje !

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
YourMomBet
PokerStrategist

Poszukaj w dziale z programami do gry, tam powinieneś coś znaleźć. Jakieś Table optimalizer czy coś. No i możesz też przetestować table ninja, on też jakieś tam opcje ma :)

Odpowiedz
Cytat
mycal1991
Poker Player

Ustaw sobie najeżdżanie "myszą" zamiast przerzucania akcji na stół - jeśli Twój Pad może pełnić taką funkcję, problem zniknie, będziesz sobie tylko sterował kursorem i klikał co potrzeba. Jeśli masz problem z zobaczeniem gdzie jest akcja, może tematy do pokerstars Ci pomogą? Niestety, nie są to tanie rzeczy, ale jednak ;)

Odpowiedz
Cytat
emomaniac
Oldschool Grinder

Witam

Potrzebujesz jeszcze pomocy ? Mogę "zrobić Ci" te ramki trochę grubsze :f_biggrin:
Wystarczy podmiana jednego pliku

Odpowiedz
Cytat