Hej. Kupiłem dopiero przez wasz link PokerSnowie. Kiedy mój status zostanie podwyższony?
Cześć Flowwater,
Masz już platynę, a jest to maksymalny status jaki możesz otrzymać za zakup tego programu. Punkty zwykle pojawiają się w przeciągu kilku dni.
Powodzenia.
Hej. W artykule jasno było napisane, że "Dodatkowo, kiedy zdecydujesz się na zakup PokerSnowie, automatycznie otrzymasz od nas podwyższenie statusu!" i nie było nic wspomniane o tym, że platyna jest maksymalna. Skorzystałem z tej promocji tylko dlatego, żeby podnieść sobie platynę do diamentu, bo chciałem obejrzeć kilka filmów które mnie interesują. Proszę więc o podniesienie statusu lub zwrócenie pieniędzy za zakup pokersnowie.
Link do artykułu: News...
Flowwater czy przeczytałeś w ogóle warunki przyznawania tych statusów?
Jako użytkownik PokerStrategy.com otrzymasz następujące prezenty, jeśli zakupisz PokerSnowie:
100 StrategyPoints (podwyższenie do srebra), jeśli zakupisz pakiet "annual starter".
500 StrategyPoints (podwyższenie do złota), jeśli zakupisz pakiet "annual intermediate".
2500 StrategyPoints (podwyższenid do platyny), jeśli zakupisz pakiet "annual pro".
Kup PokerSnowie
Owszem możesz otrzymać status diamentowy za zakup tego programu, ale pod warunkiem, że masz co najmniej 5000 StrategyPoints. Status diamentowy otrzymujesz gdy masz co najmniej 7500 punktów.
Nie czytałem tych warunków, bo ich nie widziałem. Przeczytałem tylko artykuł, z którego jasno wszystko wynikało i z którego przekierowano mnie od razu na stronę PokerSnowie. W artykule nie było żadnej wzmianki o jakichś warunkach, więc nawet o nich nie wiedziałem, a taka wzmianka zdecydowanie powinna być jeśli jakieś warunki mają obowiązywać. Zamiast tego padło tylko zdanie: "Dodatkowo, kiedy zdecydujesz się na zakup PokerSnowie, automatycznie otrzymasz od nas podwyższenie statusu!". To po Waszej stronie jest błąd, a ja czuję się oszukany, więc chciałbym ten problem jakoś rozwiązać, tym bardziej, że dokonałem zakupu tylko z myślą obejrzenia filmików dla diamentu z NL holdem cash a program był tylko dodatkiem, z którego nawet nie wiem czy będę korzystał.
Tutaj raczej sugeruje się, że otrzyma się podwyższenie statusu. Oczywiście można się bronić, bo użyliście formy "może", ale taka obrona sugeruje, ze bawicie się w typowych naciągaczy, którzy manipulują formą wypowiedzi, używają małej czcionki lub gwiazdek tylko po to, żeby coś sprzedać. Macie jakiś problem , żeby załączyć bardziej konkretne warunki promocji? Webtechnologia nie pozwolila, tekst się nie zmieścił? Przecież taką sytuację można przewidzieć lub wyczytać z historii ( to pewnie wasza 10000 promocja). Oj łobuzy - mam nadzieję, że godnie potraktujecie naszego społecznościowego przyjaciela.
Widzę, że jestem olewany przez PokerStrategy, więc przypominam się, że w dalszym ciągu problem nie został rozwiązany. Co zamierzacie z tym zrobić?
Popieram w 100% Flowwatera i resztę wypowiadających się tutaj użytkowników/klientów PokerStrategy.
Nie wierzę jednak, żeby solidna niemiecka firma z tradycjami, która popełniła ewidentny błąd, przez typową dla dzisiejszych czasów niechlujność, brnęła w zaparte i zachowała się jak baba z targowiska, która wypiera się, że to nie ona sprzedała śmierdzącą kiszoną kapustę, która nie nadaje się na bigos. Gdyż taka strategia w czasach internetu jest mocno minus EV.
Zwłaszcza że podwyższenie statusu to kliknięcie myszką, chyba nie kosztuje to zbyt dużo.
Kilka lat temu pewnie podwyższyliby natychmiast a dzisiaj... Ja rozumiem , że se nie przelewa, ale bez przesady. Ten serwis spada coraz niżej.
Cześć,
Odnośnie powyższych zarzutów. Sprawę przekazałem wyżej do wyjaśnienia, ale nie mogę przyznawać statusów według własnego uznania. Tym bardziej, że zgodnie z warunkami tej promocji za zakup PokerSnowie można otrzymać maksymalnie 2500 StrategyPoints, czyli platynę.
News ma za zadanie poinformować o promocji, jednak nie było w nim wzmianki o możliwości otrzymania diamentowego statusu. Gdyby kupił go diament to powinien otrzymać status BlackMembera? Zgodnie z przedstawioną przez was logiką to tak.
Jeśli był to jedyny powód dla którego kupiłeś ten program i chcesz otrzymać za niego zwrot to najlepiej skontaktować się z PokerSnowie. Niestety my takiego zwrotu zrobić nie możemy, bo to nie my otrzymaliśmy za niego pieniądze.
Pozdrawiam.
Dodatkowo, kiedy zdecydujesz się na zakup PokerSnowie, tak jak dotychczas możesz otrzymać od nas podwyższenie statusu!
Czyli wszytko jasne w Twoim przypadku opcja możesz, przeszła w niestety nie dostaniesz podwyższenia statusu ale hajs jako affiliate zgarniemy
Dokładnie wszystko przeczytałem i w 100% popieram Flowwater-a. Pstregy czasem warto przyznać się do błędu i wyjść naprzeciw. Wg mnie zaufał wam po prostu a zasady promocji nie były takie oczywiste.
Skibcio -
Wystarczyło napisać od razu, że sprawa została przekazana wyżej, ale cieszę się, że w ogóle dostałem odpowiedź. Odnosząc się do niej, w newsie nie było żadnej wzmianki o jakichkolwiek warunkach, ani żadnego linku to stronki, na której takie warunki byłyby przedstawione. Było tam natomiast przekierowanie do zrobienia przelewu i skorzystania z promocji, więc warunek o otrzymaniu max. 2500 jakichś punktów można o kant d.py rozbić.
Poza tym edytowanie tego artykułu jest żałosne, żeby nie użyć wulgarnego słowa. Odnosząc się do wypowiedzi michal19888:
Było: "Dodatkowo, kiedy zdecydujesz się na zakup PokerSnowie, automatycznie otrzymasz od nas podwyższenie statusu!".
Po edycji jest: "Dodatkowo, kiedy zdecydujesz się na zakup PokerSnowie, tak jak dotychczas możesz otrzymać od nas podwyższenie statusu!"
Czekam w takim razie na odpowiedź kogoś z góry. Mam nadzieję, że szybko ją dostanę, bo w niezłe klocki już się ze mną bawicie.
Ps. dzięki wszystkim za wsparcie
Czytałem ten artykuł i dokładnie pamiętam jak było tam napisane "Dodatkowo, kiedy zdecydujesz się na zakup PokerSnowie, automatycznie otrzymasz od nas podwyższenie statusu!" i teraz ta edycjaXDDD ciekawy i smutny przypadek jak łatwo można nami manipulować .
Tu rzeczywiscie powinniscie dac ten diament na miesiac Flowwater i po sprawie, Wy i tak macie kasiwko a to ze chlopak obejrzy kilka filmow to Wam chyba wiekszej roznicy nie zrobi. Dobrze wiecie ze PokerSnowie nie odda kasy bo to Wasza promocja.