Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

poker w Anglii

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
602 Wyświetlenia
Ziutas
Oldschool Grinder

siemanko wszystkim ;)

mam pytanko niedawno się przeprowadziłem do Anglii i chciałbym wiedzieć jak wygląda sytuacja prawna z pokerem w UK. To że jest legalny to wiem, ale czy jest w jakiś sposób opodatkowany? Na co powinienem uważać?

Druga sprawa gram póki co na starsach. Czy powinienem napisać do supportu że się przeprowadziłem, że mój adres w kasjerze jest nie aktualny? Czy się nie przejmować i grać tak jak jest ;) Zastanawia mnie ta kwestia bo przy moim nicku na stołach cały czas wyświetla się że jestem z Polski.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
xSniFF
Oldschool Grinder

Witam,
W jakim miescie sie zatrzymales jesli mozna zapytac ?
Poker Nie jest zaden sponson opodatkowany . Mozesz wyslac Maila do supportu poniewaz jesli tego Nie zrobisz to moga Ci zatrzymac wyplate w celu potwierdzenia tozsamosci I wytlumaczenia sie ze zmiany miejsca zamieszkania . Nic wielkiego ale opoznia to Twoja wyplate.

Odpowiedz
Cytat
Ziutas Autor wątku
Ziutas
Oldschool Grinder

Salisbury ;)

dzięki wielkie :)

Odpowiedz
Cytat
Ziutas Autor wątku
Ziutas
Oldschool Grinder

dopiero teraz zauważyłem że jest opcja zmiany adresu w lobby :P

jeszcze raz dzięki za odpowiedź ;)

Odpowiedz
Cytat
Ziutas Autor wątku
Ziutas
Oldschool Grinder

dobra jako że sprawa zmiany adresu nie jest aż tak prosta jak się wydawało będę relacjonował może komuś to się przyda w przyszłości. napisałem maila do supportu, gdyż adres możesz sobie zmienić tylko w momencie gdy nie zmieniasz kraju. napisałem do supportu o zmianę adresu. muszę teraz wysłać im kopię prawa jazdy, oraz kopię jakiegoś dokumetu z adresem... problem tylko jest taki, że mieszkanie nie jest na mnie, a prawo jazdy polskie...

w przyszłym tygodniu powinienem dostać zaświadczenie z roboty, że jestem pracownieiem w firmie w UK i potwierdzenie adresu. mam nadzieję że to wystarczy...

Odpowiedz
Cytat
yellowsock
Oldschool Grinder

poker full legalnie, zyskow z pokera po trzeba nawet meldowac revenue. Raj!

Odpowiedz
Cytat
Ziutas Autor wątku
Ziutas
Oldschool Grinder

musiałem wysłać kopię jakiegoś dokumentu czy to paszportu czy dowodu, oraz jakiś rachunek lub coś takiego wysłany na nowy adres z moimi danymi

ja wysłałem zdjęcie paszportu i zdjęcie listu z banku i w ciągu 3 h "przemeldowali" mnie na PS.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat