Jakie poker roomy polecacie ? Gram na pokerstars ale ostatnio dowiedziałem się że delikatnie mija się z prawdą z matematycznego punktu widzenia. Na czym gracie i na czym mogę zagrać na niskich stawkach ?
Napisane przez JanWdowiak
... Gram na pokerstars ale ostatnio dowiedziałem się że delikatnie mija się z prawdą z matematycznego punktu widzenia. ...
Jeżeli na serio tak uważasz, to obawiam się że żaden pokerroom nie spełni Twoich oczekiwań.
GGPoker, Party, Unibet i zapewne sporo innych. Na niskich stawkach poziom wszędzie jest ten sam.
Jeżeli na serio tak uważasz, to obawiam się że żaden pokerroom nie spełni Twoich oczekiwań.
GGPoker, Party, Unibet i zapewne sporo innych. Na niskich stawkach poziom wszędzie jest ten sam.
Ja jak na razie nic nie uważam ostatnio pewien użytkownik podzielił się ze mną swoją opinią a potem reszte wygooglowałem. Stąd moje pytanie.
Napisane przez JanWdowiak
GGPoker, Party, Unibet i zapewne sporo innych. Na niskich stawkach poziom wszędzie jest ten sam.Ja jak na razie nic nie uważam ostatnio pewien użytkownik podzielił się ze mną swoją opinią a potem reszte wygooglowałem. Stąd moje pytanie.
A nie lepiej było pogooglać: najlepszy pokerroom?
Poker nie jest dobrym zajęciem, ani zawodowo, ani rekreacyjnie dla wielbicieli teorii spiskowych.
Szkoda nerwów i zdrowia.
Nie lepiej było by skończyć te szczekanie i zabrać się za uczciwą pracę nie jako "moderator". Bo widzę że co po niektórym słoma wystaje z butów od tylu postów. Może warto zrobić sobie przerwę ? Jeszcze nigdy nie widziałem kogoś tak aroganckiego i doszukującego się śmiesznych teorio spiskowych w zwykłym zapytaniu o uczciwość strony na które użytkownicy wpłacają swoje ciężko zarobione pieniądze.
Czy to naprawdę takie trudne zrozumieć że nie każdy zarabia du*pą i szanuje swoje pieniądze ?
Poker nie jest dobrym zajęciem, ani zawodowo, ani rekreacyjnie dla wielbicieli teorii spiskowych.
Co do tego cytatu: Nie masz prawa mnie oceniać w ten sposób ani narzucać mi czy komuś innemu dla kogo jest poker. Każdy wydaje pieniądze na to co lubi i to nie jest twój interes. Jeszcze zwykłego użytkownika bym zrozumiał ale moderatorowi to zwyczajnie nie wypada.
Ale przecież on Ci bardzo dobrze napisał. Poker to tak skomplikowana kwestia, ze teorie spiskowe, krażące w sieci od poczatkow istnienia pokera online, nie pomogą Ci w niczym a ewentualnie zrobią mindfuck. Topowe appki są legit. A zamiast szukać rozwiązań problemów w doszukiwaniu się wałków, o ile chcesz poznać pokera, lepiej poszukać informacji, jak sobie radzić w konkretnym rozdaniu vs konkretny gracz. Albo o tym jam rozklada się equity i jak zmienia się z kazda kolejna karta na boardzie.
IMO to ci bardziej pomoże, ponieważ o każdej appce znajdziesz teorie. Tak samo jak pewne rozwiązania czysto strategiczne będą się sprawdzać na każdej.
Sam wybierz co jest lepsze.
To ty mi dobrze napisałeś. Moderator od razu mnie zaszufladkował, doszukując się teorii spiskowych w moim poście zamiast wykazać zrozumienie. Tak jak mówiłem, jestem początkując w forum i pokorze, zresztą każdy może to zobaczyć pod moim nickiem. Więc z jakiej racji można się tak odnosić do początkującego i szczuć go na starcie ?
Zanim dokonam jakiegoś wyboru czy to w zakupie narzędzi warsztatowych, części samochodowych czy roomo pokerowego wolę się trzy razy zastanowić niż wydać pieniądze w błoto.
Nie masz prawa mnie oceniać...
...za to ja mam prawo oceniać Ciebie
Kocham xDDD
właściwie kazdy pokerroom ma lepszy rakeback niż PokerStars. A z uwagi na bonusy dla nowych kont najbardziej opłacalne by było założyć konto na wszystkich najpopularniejszych platformach
Ps.Elzo jakby Ci się zapasy kończyły to mam słomę na sprzedaż, kontakt priv xddd
Nie masz prawa mnie oceniać w ten sposób ani narzucać mi czy komuś innemu dla kogo jest poker. Każdy wydaje pieniądze na to co lubi i to nie jest twój interes. Jeszcze zwykłego użytkownika bym zrozumiał ale moderatorowi to zwyczajnie nie wypada.
[treść edytowana]
// znieważanie innego użytkownika - Elzo2012
Nie masz mnie prawa oceniać w kontekście "Pokera" o to mi chodziło panowie. Każdy gra w niego z różnego powodu i nie wam to oceniać dla kogo on jest. Co innego zachowanie i kultura na forum która właściwie już dla mnie nie ma znaczenia.