Chcialem sie dowiedziec czy mozna zbierac SP z dwoch poker roomow.
Tak, można. Można nawet z trzech. A w zasadzie z wszystkich jakie PS ma w swojej ofercie ♠_ugly:
dodalem swoje ID z ftp jakis czas temu ale nie widze zeby naliczalo punkty. Chyba ze to inaczej trzeba zrobic
Napisane przez czapa906
dodalem swoje ID z ftp jakis czas temu ale nie widze zeby naliczalo punkty. Chyba ze to inaczej trzeba zrobic![]()
Istnieje również możliwość, że konto na FTP założyłeś zanim poznałeś PokerStrategy.com - stąd taka sytuacja
Napisane przez czapa906
bo tak bylo:) i co teraz nie bedzie SP z ftp?
No niestety
żeby mieć przypisane konto do Pokerstrategia, trzeba utworzyć konto na danym poker roomie wpisując promocyjny kod podany na stronie Pokerstrategia
Pozdrawiam
Witam.
Punkty SP możesz zbierać z wielu pokerroomów, ale by móc to robić musisz mieć przypisane konto do PokerStrategy, to znaczy, że musisz założyć konto poprzez link z PokerStrategy: https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/
Pozdrawiam.
Napisane przez czapa906
ale to chyba niemozliwe miec dwa konta na jednym poker roomie
Możliwe jest, ale jest to praktycznie równoznaczne z banem, także szczerze odradzam tworzyć 2 konta na jednej platformie, natomiast można wybrać inny room z naszej oferty.
witam
nie tylko wystarczy zalozyc konto z linku pokerstrategy ale trzeba tez wplacic kaske do pewnego czasu bo inaczej tez lipa wiem to po sobie dawno temu zalozylem konto na ftp z tej strony ale od niedawna mam kase tam i tez o sp moge zapomniec...
pozdro
to ładna buba
szkoda tylko że gdy mialo sie konto na p* badz ftp trzeba wybierac jakis inny marny poker room zeby zbierac punkty
Czy ja wiem czy marny, zarobisz na wielu innych. Spróbuj 888, może WillHill, bo sporo osób go poleca. Party ma ok soft, na 24h poker poziom tak niski, że też można trochę zarobić. Tak więc wybór jakiś jest. Co prawda FTP jest najlepszy wg mnie przynajmniej no ale niestety.
Polecam William Hill - dostaniesz 5 StrategyPoints za każdy wygenerowany przez ciebie dolar rake'u ♠_thumbsup:
Pozdrawiam