Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker 770 50$

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
569 Wyświetlenia

Witam,
mam takie pytanie zarejestrowałem się tutaj rozwiązałem test wybrałem poker room Poker770 pomyślnie przeszedłem przez identyfikacje danych i na moim pokerroomie dostałem 10 $ ?? Dlaczego?? Gdzie pozostałe 40 $ ??

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

Wszystko zostało opisane na stronie Poker770 przy FAQ dotyczącym kapitału startowego. 10$ jest to pierwsza rata, następne 10$ dostaniesz po 7 dniach, jeśli uzbierasz w tym czasie 0.50$ rake. W następnych 7 dniach sposób postępowania jest taki sam. W ten sposób na Twoim koncie w ostatecznym rozrachunku pojawi się 50$. Więcej o tym możesz przeczytać na stronie:

Jak działa 50 $ kapitału startowego? Poker770

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Darmowe 50 $ będzie uwalniane na twoje konto w 5 ratach po 10 $ każda.

Pierwsze 10 $ otrzymujesz natychmiast. Następnie musisz rozegrać przynajmniej pięć turniejów za 1 $ lub zagrać kilkaset rąk w grach pieniężnych w ciągu 7 dni, aby uwolnić kolejne 10 $.

Dokładnie wygląda to tak: możesz otrzymywać kolejne 10 $ co 7 dni. Następna rata nie zostanie przelana wcześniej, a kryteria powinieneś spełnić przed zakończeniem 7-dniowego okresu.

Aby zakwalifikować się po następną ratę 10 $, musisz wygenerować przynajmniej 0,50 $ rake'u lub opłat turniejowych. Rake to opłata, jaką pobiera operator za każde rozdanie przy pokerowym stole. Zwykle jest to 5% puli.

Odpowiedz
Cytat