Przejdź do forum
Podpięcie konta do ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Podpięcie konta do PokerStars.

12 Posty
5 Użytkownicy
1 Reakcje
590 Wyświetlenia
CewA87
Poker Player

Witam :)

Wiem ze temat był wałkowany milion razy i ogolnie ogarnalem temat ze nie ma mozliwosci podpiecia istniejacego juz konta PS do strategy.

Opisze po krótce moją syytuacje:
Mam konto A zarejestrowane na moim oryginalnym emailu (zalezy mi na tym mailu)
Czy moglbym zmienić maila (uzyc jakiegos randoma) na koncie "A" i ewentualnie założyć na tym emialu (na ktorym mi zalezy) drugie konto uzywajac linka z PStrategy i finalnie podjac konto Z PS ?
Czy to by przeszlo?
Konto "A" ewentualnie moglbyym usunac poniewaz malo na nim gralem mam jakies 300 FPP (wiec nie zalezy mi na tym koncie ) a chcialbym podjac PS do PS.

Podsumowując :
Mam konto A z mailem A
Chcialbym zmienic maila A na maila B na koncie A
i Zrobic konto B(podpiete juz do poker strategy) z mailem A

Czy da rade to zrobic ? czy to w polityce Starsow nie bedize jakims duplikatem kont etc ?

Dzieki za odpowiedz i mam nadzieje ze zostalem zrozumiany :D

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
przemek9422
Poker Player

Założenie drugiego konta na pokerstars jest zabronione

Odpowiedz
Cytat
Stafu
Poker Player

sorry że pytam ale co Ci się stało z twarzą? to jakiś wypadek? dość poważnie wygląda.

Odpowiedz
Cytat
AABurzaAA
Poker Player

.

Odpowiedz
Cytat
Stafu
Poker Player

nie no, nie mów tylko że zrobiłeś to sobie żeby upodobnić się do tego aktora, jak ten gość co pociął sobie twarz żeby upodobnić się do popka, co za moda się zrobiła teraz...

Odpowiedz
Cytat
CewA87 Autor wątku
CewA87
Poker Player

Hehe Stafu awatar jest tak stary jak te zdjecie :) poczatki bawienia sie PhotoShopem :)

A tak poważnie rozumiem ze tworzenie drugiego konta na PS jest zabronione ale jesli usunalbym stare konto i zalozyl na ten sam mail nowe ? Może mi ktoś poważnie odpowiedziec na te pytanie ?

Odpowiedz
Cytat
przemek9422
Poker Player

Napisane przez CewA87
Hehe Stafu awatar jest tak stary jak te zdjecie :) poczatki bawienia sie PhotoShopem :)

A tak poważnie rozumiem ze tworzenie drugiego konta na PS jest zabronione ale jesli usunalbym stare konto i zalozyl na ten sam mail nowe ? Może mi ktoś poważnie odpowiedziec na te pytanie ?

Nie da się usunąć konta :)

Odpowiedz
Cytat
Stafu
Poker Player

:coolface:

Odpowiedz
Cytat
CewA87 Autor wątku
CewA87
Poker Player

Noo ok rozumiem ze zamiast usuwania jest ono po prostu zamrazane :) A czy ktos sie orientuje czy przejdzie np założenie konta na kogos innego np z rodziny ? Moj ojciec na pewno by sie ucieszyl ze ma konto na P* :D Czy w/w room moglby to ewentualnie wykryc ? czy raczej sie w to nie bawic ? albo moze jest jakas sprawdzona historyjka ktora dziala na Support ?

Chodzi mi oczywiscie o finalne podpiecie konta

Odpowiedz
Cytat
Stafu
Poker Player

email można zawsze zmienić, adres zamieszkania zresztą też, co do zakładania konta na inną osobę i granie na tym koncie, to w jaki sposób ktoś miałby to wykryć? podgląd przez kamerkę internetową czy co? nie ma takiej możliwości, pewnie tysiące osób tak robi, jak i ma multikonta żeby wyrabiać bonusy.

kiedyś na jakimś krzaku dawali 5$ za otwarcie konta natychmiastowo, to zakładało się dziesiątki kont i przegrywało się kase na jedno i szybko wypłacało, to było dobre :D

zakładanie 2 konta siebie, na te same dane to spore ryzyko, tym bardziej jeśli grałeś na tym koncie i robiłeś wpłaty/wypłaty, co innego gdyby konto było nieużywane, to raczej nie było by problemu, każdy możne założyć sobie konto na kogoś dane

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Cześć CewA87,

niestety nie ma możliwości podpięcia istniejącego konta na PokerStars do PokerStrategy.com. Nie jest też możliwe wykasowanie istniejącego konta i założenie nowego.

Jeżeli chodzi o założenie konta na tatę, babcię, siostrę czy kota... to jest to ryzyko. Tak jak koledzy wyżej napisali - po pierwsze jest to niedozwolone przez poker room (zgodnie z zasadą, że każdy gracz może posiadać tylko jedno konto, na którym gra). Po drugie, poker roomy mają swoje metody weryfikacji kont - szczególnie przy wypłatach. Jeżeli mają podstawy do podejrzeń, że gracz kombinował, mogą zamknąć konto i zarekwirować środki. Szkoda ryzykować.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
CewA87 Autor wątku
CewA87
Poker Player

W takim razie mowiac kolokwialnie dam sobie chyba siana :) Dzieki za info :) Temat do zamkniecia !

Odpowiedz
Cytat