Witam!
Poszukuję kogoś kto byłby wstanie pokierować mnie ciut w początkach przygody ze spinami.
Polecacie jakieś filmy/artykułu/grupy? Cokolwiek?
Pozdrawiam serdecznie!
Hej na początku filmiki uczniaka (czasami ktoś ogarnięty na twitchu streamuje spiny) no a potem... nie ma co się tutaj krygować - dołączyć do SmartSpina!
Tez postawiłem sobie taki cel aczkolwiek się zastanawiam jeśli miałem dobre roi na mtt i sng 180 na micro jest szansa przyjęcia bez próbki spinow ? Czy lepiej pograć ?
Bo z tego co czytałem to dostając sie do SS powstajemy gotowce co bardzo ułatwia grę i możliwości profesjonalnego rozwoju i na tym właśnie mi zależy już nie o chodzi o staking tylko możliwośc treningów z prosami
To jeszcze pytanie, za pewne po wykresie wygranych $ nie da się poznać czy to co robimy jest ok.
A więc na co patrzeć, by widzieć, czy podejmujemy dobre decyzję, czy też nie?
Statystyka chipsEV/game jest wyznacznikiem , tylko należy pamiętać że na małych próbkach nie zawsze jest miarodajna.
Ktoś z SS, aż się odezwał?
No nic, kupię srebro. Siądę do filmów uczniaka, żeby zacząć grać te spiny a nie klikać i odezwę się do nich jak uznam, że wyniki są "fajne".
Zobacz też filmy Bielanka i Zapolka do HU, większość jest od złota, ale niżej też coś znajdziesz. Od tego nawet bym polecał zacząć, bo filmy Uczniaka są tylko do 3waya, a większość cev trzaskasz w HU.
Dla uzupełnienia możesz pooglądać archiwalne streamy iJustgamble z jego kanału na twitchu, tam co prawda nie dostaniesz usystematyzowanej wiedzy, ale z gry live też zawsze coś wyciągniesz.
Napisane przez sopeltur
Zobacz też filmy Bielanka i Zapolka do HU, większość jest od złota, ale niżej też coś znajdziesz. Od tego nawet bym polecał zacząć, bo filmy Uczniaka są tylko do 3waya, a większość cev trzaskasz w HU.
Dla uzupełnienia możesz pooglądać archiwalne streamy iJustgamble z jego kanału na twitchu, tam co prawda nie dostaniesz usystematyzowanej wiedzy, ale z gry live też zawsze coś wyciągniesz.
Ten przekocur źle na niego wpłynie. Jak grałem 7s i oglądałem jego twitcha ani jednej ręki nie grał według chartsów, które ja miałem, więc stream Dżasta raczej odradzam, bo psują mózg, jest on zbyt dobry, żeby można było się czegoś nauczyć.
Co do zapola i FCD to rzeczywiście te materiały na pewno będą bardziej +ev niż uczniak
Może masz rację, ale darmowych/tanich materiałów do spinów jest bardzo mało i prześledzenie procesów myślowych jednego z topowych graczy powinno być ev+. Na pewno warto wspomnieć, że takie materiały istnieją i przestrzec przed próbą naśladowania 1:1
Colina strategia na podstawie pierwszej części wprowadzenia do spin and go ... Jest przekazacka"push or Fold"
Napisane przez sopeltur
Może masz rację, ale darmowych/tanich materiałów do spinów jest bardzo mało i prześledzenie procesów myślowych jednego z topowych graczy powinno być ev+. Na pewno warto wspomnieć, że takie materiały istnieją i przestrzec przed próbą naśladowania 1:1![]()
Procesów myślowych Justa nie da się prześledzić
Super! Bardzo dziękuje wam za porady. Sporo pracy przede mną, ale oby to było to! Czyli cEV fajnie by było gdyby ~100 na turniej i wtedy mogę się bez wstydu i strachu zgłaszać do SS?
Ach i rozumiem, że w Spinach jest tak dużo value, że ludzie nie chcą się tym dzielić tam?
Napisane przez Sebixxu
Ach i rozumiem, że w Spinach jest tak dużo value, że ludzie nie chcą się tym dzielić tam?![]()
Spiny to tak naprawdę jest dalej nowy format pokera i graczy rekreacyjnych nie brakuje na żadnych stawkach, SmartSpin uczy tego, jak pokonywać i miażdżyć regów, którzy nie są w SS
W hmm 2 gdzie znajdę opcję wykresu z chipEv? Bo wykres podaje mi tylko w wygranych A nie w tych chipsach