Witam serdecznie. Chcialbym sie dowiedziec jaka mozecie platforme polecic pod w/w odmiane pokera. Nie biorac pod uwage P*. Zalezy mi na ruchu na stawkach 0,1-,0,2/ 0,25-,05 w godzinach wieczornych. I oczywiscie najwazniejsze zeby poziom byl jak najnizszy hehe
Dzieki z gory za odpowiedz.
Cześć,
napisz jeszcze, czy grasz przy stołach FR czy SH. Na niektórych poker roomach nie ma bowiem w ogóle stołów FR, ale sporo stołów SH.
Pozdrawiam.
Gram tylko stoly SH. Ja domyslam sie dude :), ze na P* jest najwiekszy ruch dlatego pytam sie czy istnieje ruch jeszcze na innym poker roomie? A mozecie mi jeszcze polecic platforme do PLO bo zamierzam sie uczyc tej odmiany, rowniez mikro limity? Dziekuje.
Napisane przez Siekan
Gram tylko stoly SH. Ja domyslam sie dude :), ze na P* jest najwiekszy ruch dlatego pytam sie czy istnieje ruch jeszcze na innym poker roomie? A mozecie mi jeszcze polecic platforme do PLO bo zamierzam sie uczyc tej odmiany, rowniez mikro limity? Dziekuje.
Czasem są grywalne gierki na ongame i Party, zwłaszcza wieczorami/w nocy.
W sumie to FL SH na podanych przez Ciebie limitach można jeszcze zagrać w sieci iPoker. Jeśli jednak chcesz iść wyżej, to jednak będziesz musiał grać na PokerStart.
Do nauki PLO znajdziesz stoły również na iPoker.
Pozdrawiam.
Odradzam Ipoker chyba że rajcuje Cie granie z botami którzy potrafią "grać" od 6 rano do 2 w nocy na wszystkich stolikach jakie są dostępne
Nie mam pojęcia dlaczego Ipoker nic z tym nie robi ...
Napisane przez Swist87
Odradzam Ipoker chyba że rajcuje Cie granie z botami którzy potrafią "grać" od 6 rano do 2 w nocy na wszystkich stolikach jakie są dostępne![]()
Nie mam pojęcia dlaczego Ipoker nic z tym nie robi ...
Pamiętasz może nicki? Zacharys, apollodor, Huko?