Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Platforma pod Fix'a

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
452 Wyświetlenia
Siekan

Witam serdecznie. Chcialbym sie dowiedziec jaka mozecie platforme polecic pod w/w odmiane pokera. Nie biorac pod uwage P*. Zalezy mi na ruchu na stawkach 0,1-,0,2/ 0,25-,05 w godzinach wieczornych. I oczywiscie najwazniejsze zeby poziom byl jak najnizszy hehe :) Dzieki z gory za odpowiedz.

7 odpowiedzi

Cześć,

napisz jeszcze, czy grasz przy stołach FR czy SH. Na niektórych poker roomach nie ma bowiem w ogóle stołów FR, ale sporo stołów SH.

Pozdrawiam.

kainel

sry m8, ale 'nie branie pod uwagę P*' to strzał w stopę imo

Siekan Autor wątku
Siekan

Gram tylko stoly SH. Ja domyslam sie dude :), ze na P* jest najwiekszy ruch dlatego pytam sie czy istnieje ruch jeszcze na innym poker roomie? A mozecie mi jeszcze polecic platforme do PLO bo zamierzam sie uczyc tej odmiany, rowniez mikro limity? Dziekuje.

ajej87

Napisane przez Siekan
Gram tylko stoly SH. Ja domyslam sie dude :), ze na P* jest najwiekszy ruch dlatego pytam sie czy istnieje ruch jeszcze na innym poker roomie? A mozecie mi jeszcze polecic platforme do PLO bo zamierzam sie uczyc tej odmiany, rowniez mikro limity? Dziekuje.

Czasem są grywalne gierki na ongame i Party, zwłaszcza wieczorami/w nocy.

W sumie to FL SH na podanych przez Ciebie limitach można jeszcze zagrać w sieci iPoker. Jeśli jednak chcesz iść wyżej, to jednak będziesz musiał grać na PokerStart.

Do nauki PLO znajdziesz stoły również na iPoker.

Pozdrawiam.

Swist87

Odradzam Ipoker chyba że rajcuje Cie granie z botami którzy potrafią "grać" od 6 rano do 2 w nocy na wszystkich stolikach jakie są dostępne ;)
Nie mam pojęcia dlaczego Ipoker nic z tym nie robi ...

ajej87

Napisane przez Swist87
Odradzam Ipoker chyba że rajcuje Cie granie z botami którzy potrafią "grać" od 6 rano do 2 w nocy na wszystkich stolikach jakie są dostępne ;)
Nie mam pojęcia dlaczego Ipoker nic z tym nie robi ...

Pamiętasz może nicki? Zacharys, apollodor, Huko?