Witam,
Otóż przez swoje rozkojarzenie źle wpisałem swój login z PKR w odpowiednie miejsce, by otrzymać darmową gotówkę. Zamiast ike1897, wpisałem ike_1897. Jest to do naprawy?
Pozdrawiam
Witam,
Otóż przez swoje rozkojarzenie źle wpisałem swój login z PKR w odpowiednie miejsce, by otrzymać darmową gotówkę. Zamiast ike1897, wpisałem ike_1897. Jest to do naprawy?
Pozdrawiam
Witaj ike1897,
Transfer Twojej darmowej gotówki już się rozpoczął i nie można go teraz anulować. W przeciągu 72 godzin powinieneś otrzymać maila z informacją o błędnie wpisanej nazwie użytkownika oraz instrukcję jak ponownie rozpocząć transfer. Będziesz musiał trochę dłużej poczekać, ale da się to naprawić.
Pozdrawiam.
Witam,
Tak więc otrzymałem już darmowe $10, natomiast nie otrzymałem jeszcze dodatkowych bonusów, w związku z pierwszą wpłatą z kodem PS125. Proszę o jakiekolwiek informacje.
Pozdrawiam
Hej,
Tych bonusów jest kilka. Bonus od depozytu do wyrobienia powinieneś otrzymać od razu. Jeśli tak się nie stało to musisz napisać do supportu PKR.
Jeśli masz na myśli darmowe 30 $ po depozycie to pieniądze wpłyną na Twoje konto w przeciągu 72 godzin, w weekend pieniądze nie są przelewane.
Bonusowe StrategyPoints także otrzymasz z opóźnieniem do 3 dni.
Czy masz na myśli jakiś inny bonus?
Pozdrawiam.
Tak, czy podwyższenie statusu do srebrnego wlicza się w te bonusowe StrategyPointsy?
Pozdrawiam
Za złożenie depozytu otrzymasz co najmniej 100 bonusowych StrategyPoints, a jest to srebrny status na PokerStrategy.com. Punkty te jednak naliczane są z opóźnieniem, niezależnie od tego czy dotyczy to punktów za wygenerowany rake, czy za depozyt.