Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

partypoker kapitał

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
298 Wyświetlenia

Witam, dostanę kapitał na PartyPoker poniewaz jest juz w drodze, co polecacie grać za te marne 10 $ na tej platformie aby rozwinac swojego bankrolla, wiem ze moge grac STNGO z wpisowym max 1 $, troche mnie to martwi ale cóż, moim zdaniem powinny być większe kapitaly startowe przynajmniej 20 $... aledobre i to...lubię grać zarowno SNG i Cashowki z przewagą na turnieje. Pozdrawiam :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: _zZz:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witaj,

Gratuluję pomyślnego zdania quizu! :)

Zauważ proszę, że darmowa gotówka, którą oferujemy nie jest już "kapitałem startowym", który pozwala na przestrzeganie zasad związanych z zarządzaniem bankrollem i nie gwarantuje w mniejszym czy większym stopniu sukcesu. Są to pieniądze, które możesz wykorzystać, aby zapoznać się z pokerem i przekonać się jak to jest grać na prawdziwe pieniądze.

Możesz spróbować grać turnieje Sit and Go za dolara lub gry na stołach No-Limit, wszystko zależy od tego, która odmiana Cię bardziej interesuje.

Jeśli chcesz przestrzegać zasad zarządzania kapitałem to sugerujemy dokonać depozytu np. 40 $. Dodatkowo dokonując depozytu otrzymasz bonus od pierwszej wpłaty i kilka dodatkowych korzyści, o których możesz przeczytać tutaj: ulepszenie konta na PartyPoker.

Powodzenia przy stolikach!

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzieki za wyczerpującą odpowiedź, chyba dokonam tego depozytu :)
przy okazji będę mógł próbować grać na większe stawki :)
dzieki i pozdrawiam,
mrusek91

Odpowiedz
Cytat
jerry2008
PokerStrategist

No za 50 $ to rzeczywiście pograsz większe stawki . Przyjmując , że na dany limit przypada 30 BI to brakuje Ci 10 $ , aby gać nl2 :D

Odpowiedz
Cytat