Przejdź do forum
Party poker problem...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Party poker problem z wypłatą

17 Posty
7 Użytkownicy
1 Reakcje
1,147 Wyświetlenia
jotel1411
Legacy Member

Witam.

Proszę o pomoc. Mam problem z weryfikacją wirtualnej karty Revolut, którą wpłacałem pieniądze na Party Poker. Konsultowałem się na żywo z obsługą, twierdzą, że problem leży po stronie banku.

Jak wygląda kwestia wypłaty na kontro Revolut poprzez transfer bankowy.

Czy wystarczy numer konta Revolut i PL na początku by przelew dotarł?

Ewentualnie numer konta np PKO, z tym by nie było jakichś kłopotów. Kwota nie duża bo raptem 150 $.

Z góry dziękuję za pomoc.

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi
pzareba
PokerStrategist

z tego co wiem to revolut nie przyjmuje juz wpłat z hazardu i zapewne dlatego Twoja kasa nie dociera

Odpowiedz
Cytat
Mareckiy
PokerStrategist

Napisane przez pzareba
z tego co wiem to revolut nie przyjmuje juz wpłat z hazardu i zapewne dlatego Twoja kasa nie dociera

od kiedy niby? wyplacalem z party nieco ponad miesiac temu

Odpowiedz
Cytat
pzareba
PokerStrategist

ja tak wyczytałem gdzieś na forach, sam mam revoluta ale nie korzystam z niego do pokera

Odpowiedz
Cytat
jotel1411 Autor wątku
jotel1411
Legacy Member

ogólnie póki co nawet nie mam możliwości wypłaty, podczas próby pojawia się okno, że karta nie jest zweryfikowana.

A jak sytuacja z przelewami na konto bankowe.

Odpowiedz
Cytat
otan37
Oldschool Grinder

Wpłać revolutem na party 10$ w celu zweryfikowania karty. Następnie wypłać 160$. Pewnie wpłacałeś dosyć dawno, dlatego jest taka sytuacja.

Odpowiedz
Cytat
jotel1411 Autor wątku
jotel1411
Legacy Member

Napisane przez otan37
Wpłać revolutem na party 10$ w celu zweryfikowania karty. Następnie wypłać 160$. Pewnie wpłacałeś dosyć dawno, dlatego jest taka sytuacja.

hej, wpłacałem 3 tyg temu. eh masakra. Czy ktoś wie jak sytuacja z przelewem na konto?
Doradźcie prosze

Odpowiedz
Cytat
jotel1411 Autor wątku
jotel1411
Legacy Member

Mam jeszcze jeden pomysł. Założyłem konto MuchBteer. Wpłąciłem tam 10$. Teraz czy jeśli przeleję na PP te 10$ będę mógł wypłacić resztę na MuchBetter?

Odpowiedz
Cytat
Czeksoon
PokerStrategist

Trustly działa na nr konta revolut :)

Odpowiedz
Cytat
wezuwezu
Oldschool Grinder

mi za pomoca fizycznej karty revoluta przelewy lataja z party az miło. Zeby zweryfikowac karte musialem zrobic screenshota w pace revoluta i wyslac do suportu. Problem taki ze apka revoluta juz nie robi screnow a i problemem moze byc ta wirtualna karta.

Odpowiedz
Cytat
jotel1411 Autor wątku
jotel1411
Legacy Member

Napisane przez Czeksoon
Trustly działa na nr konta revolut :)

tzn z muchbetter nie przeleje kasy na revolut? Widnieje opcja przelwy 24 h

Odpowiedz
Cytat
pzareba
PokerStrategist

z muchbeter przelejesz bez problemów zarówno przez przelewy 24 jak i przelew miedzynarodowy tylko musisz wtedy podac nr konta tego do przelewów z zagranicy a nie krajowych

Odpowiedz
Cytat
jotel1411 Autor wątku
jotel1411
Legacy Member

Napisane przez wezuwezu
mi za pomoca fizycznej karty revoluta przelewy lataja z party az miło. Zeby zweryfikowac karte musialem zrobic screenshota w pace revoluta i wyslac do suportu. Problem taki ze apka revoluta juz nie robi screnow a i problemem moze byc ta wirtualna karta.

dzieki za odp. wysyłałem screeny, koles na czacie napisał, że niby wszystko jest ok, jednak jak piszę gdy próbuję wypłacić pojawia się info, że karta nie jestzweryfikowana. Screeny wysłyłałem przez aplikacje na kompie.

Odpowiedz
Cytat
Redaktor
PokerStrategist

Napisane przez jotel1411
Mam jeszcze jeden pomysł. Założyłem konto MuchBteer. Wpłąciłem tam 10$. Teraz czy jeśli przeleję na PP te 10$ będę mógł wypłacić resztę na MuchBetter?

Będziesz mógł.

Na konto bankowe też Ci puszczą poprzez Trustly jednak tylko na rachunek z którego już kiedyś wpłacałeś.

A♠:

Odpowiedz
Cytat
jotel1411 Autor wątku
jotel1411
Legacy Member

Napisane przez pzareba
z muchbeter przelejesz bez problemów zarówno przez przelewy 24 jak i przelew miedzynarodowy tylko musisz wtedy podac nr konta tego do przelewów z zagranicy a nie krajowych

ok czyli spokojnie przelewy 24 na konto Revolut, tutaj też trzeba ten Iban podawac?

Ps. Dziekuje wszystkim za pomoc

Odpowiedz
Cytat
jotel1411 Autor wątku
jotel1411
Legacy Member

Dobrzy ludzie podpowiedzcie jeszcze proszę.

Z Much Better przelew na Revolut IBAN do transakcji międynarodowych czyli LT ?

Odpowiedz
Cytat
jotel1411 Autor wątku
jotel1411
Legacy Member

Udało mi się odblokować w końcu kartę Revolut.
Napisałem na <operations@partypoker.com> wraz z przesłaniem screena. Po ok 24 h zatwierdzili kartę.
Zlecony przelew z PP na Visa Revolut zajął ok 5 godzin.

Odpowiedz
Cytat