Witam.
Chce podpiąć pada zamiast myszki by grać wygodniej zoom ale nie wiem jak to zrobić na internecie jest mnóstwo poradników i program do pobrania ale niestety nie jest obsługiwany przez windows 10 czy ktoś może ma tą wersje programu i jest sprytniejszy odemnie bardzo proszę o pomoc
Jeśli mówisz o Xpadderze przez win7 też nie jest obsługiwany i trzeba odpalać go ze zgodnością do WinXP
Dokładnie chodzi mi o ten program. A powiesz mi jak to mam zrobić lub przekierujesz mnie na jakiś poradnik ?
Klikasz prawym na ikonę programu, następnie wchodzisz w zakładkę "Zgodności" tam zaznaczasz "uruchom program ze zgodnością" i wybierasz XP.
wszystko by grało włączyłem program ustawiam te przyciski i nagle się zwiesza i tak za każdym razem.. nawet jak już ustawie wszystkie przyciski to chcę przejść do ustawień by odpowiedni przycisk odpowiadał np. za myszke itd. to się zwiesza. Zapisywałem wszystko ale to nic nie daje bo nawet się później ten folder nie otwiera :/// próbowałem na pobranych z trzech różnych źródeł nie wiem czy ja popełniam jakiś błąd czy o co tutaj chodzi może Ty lub ktoś inny miał podobnie.
nie wiem od czego to zależy jest mogę wszystko ustawić aż do momentu przypisywania klawiszy a za drugim razem jeszcze dobrze się program nie włączy i już lipa... masz może ten program u siebie na dysku może podeślesz mi jakiś link lub wyślesz załącznik na email ??
Wszystko gra działa pad jak należy tylko mam tym razem inny problem mianowicie bez huda wszystkie skróty klawiszowe działają jak należy ale po włączeniu już nie i znów muszę grać myszką ktoś wie może o co chodzi i jak na to zaradzić ?
od dawna używam xpaddera do grania na padzie w windows 7 działa, nic nie musiałem kombinować
Ja też już gram ale przy działającym hudzie nie chodzą mi skróty klawiszowe czy to na padzie czy na klawiaturze a są włączone gdy wyłączam huda wszystko działa jak należy