Witam. Chciałem wrócić do gry w pokera tak rekreacyjnie ale widzę pozmieniało się trochę. Nie ma już freerolli więc nie da rady zarobić bez wpłaty.
Warto jeszcze grać na p* ?
Turniej 100k previllege freerolli wycofany ?
Może jakiś inny pokerroom który ma freerolle ?
Witaj @xspidix
Co do freerolli to na P* można zapomnieć. Jeżeli chcesz coś ugrać z nich to muszą być takie gdzie gra bardzo mało osób. Ja ostatnio takie właśnie gram. Jeszcze są pokeroomy na których znajdziesz ciekawe takie freerolle. Przykładowo pierwszym z brzegu jest Titan Poker. Jak nie masz tam konta załóż sobie tu przez portal. Bez depozytu dostaniesz tam dostęp na 90 dni do freerolli w których gra średnio 80 osób i z których kilkukrotnie wygrasz 10$.
Na PartyPoker były bardzo fajne darmowe turnieje Battle Of Malta i tylko dla Polaków i grało w nich ok 350 osób. Niestety w tym miesiącu został ostatni ale możliwe, że coś zrobią w październiku.
Dodatkowo warto być na 888 bo od dziś będą rozgrywki rankingowe BRM o których przeczytasz w lobby turnieju. To te, które były z bardzo dużą ilością graczy na P* ale na innych roomach to bez porównania właśnie ze względu na dobry field. Koniecznie należy zgłosić się do rankingu i wtedy dodatkowo rywalizować o nagrody rankingowe. Były także turnieje Wiśniewskiego oraz kilka jeszcze zostało. W zastrzeżonych są także prywatne ligowe turnieje 888 dostępne hasła na forum 888. na tym pokeroomie są także bardzo fajne prywatne turnieje z angielskiego forum w których gra średnio 100 osób. Niejednokrotnie w nich wygrywałem. Wystarczy ich angielskim forum posiadać 15 wpisów aby mieć dostęp. Przy okazji te ich forum to fajny sposób na naukę angielskiego.
Można poszukać darmowe fajne turnieje na innych pokerromach, które nie wszystkie dostępne są tutaj na PS. Jeżeli chcesz coś wygrać z freerolli to należy grać przede wszystkim na wielu innych mniejszych lub nowych pokeroomach i szukać tylko takie z dobrym field. W pierwszej kolejności polecam 888, PartyPoker i TitanPoker.
Polecam jackpoty.
Codziennie, niestety na innym roomie i w innych godzinach.
Poza tym to tak te 90dniowe z Titana sa sympatyczne.
Cos w tym stylu mial tez Wh, 90dniowe dla nowych. Tez mile.
Zarejestrowałem się na 888 bo na starsach mam już acc. Na razie pogram na wirtualne przypomnę sobie trochę ogarne huda i wtedy zacznę cash mikro. Czy jeśli mam mały problem z open range lepie grać 6max czy fr?
Co znaczy że masz mały problem ?
Graj to gdzie się lepiej czujesz na mikro.
SH = więcej akcji preflop i postflop bardziej luźniej
FR = można tightrange i szczerą gierkę postflop aby być wygrywającym na mikro.
Osobiście polecam SH bo gierki FR wymierają.
Tzn czasem zbyt luźno otworze np z AJ na midzie i potem mam problem postflop gdy mam np druga parę z top kickerem a ktoś podbija mimo iż to jest loose agr. Generalnie chyba przeskocze na sh ale muszę jakiś poradnik dobry poszukać takie podstawy sh.
Chyba już jak zawsze profesjonalnie wyjaśniłem co na rzeczy. Dziękuje za uwagę! Temat do zamknięcia!
@xspidix Teraz na ósmekach są także codzienne fajne freerolle z dodanymi 3k$ i dodatkowymi nagrodami dla top50. Na wirtualne szkoda czasu. Na początku 3 bilety do tych freeroll dostaniesz na maila a kolejne łatwo otrzymać z codziennego losowania, które jest aktywowane na stałe po pierwszej wpłacie.
Ja sam przerabiałem freerole itp ;p i doszedłem do wniosku że to strata czasu, wpłać sobie 10-20 $ i graj jakieś mikro turki
Otrzymałem bonus na 888 jednak go nie ma gdy sie zaloguje na 888. Mineło 48 godzin do kogo mam się udać po pomoc?