Hej. Zostałem oszukany przez PokerStrategy i w dodatku mocno zignorowany, bo nawet nikt z PS nie raczy mi odpisać. Bardzo zawiodłem się na takim postępowaniu w stosunku do mnie. Link do tematu jest tutaj: https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=4242215#post4242215
Mam nadzieję, że sprawę rozwiążecie
Eh... to były czasy kiedy w PS pracowali normalni ludzie i można było z nimi szybko i sprawnie każdy problem rozwiązać.
Szkoda, że to już nie wróci :/
Napisane przez sphinx100
Stawiam rolla, że nic z tym nie zrobią![]()
Coś teraz wypadałoby chyba z tym rollem zrobić. Czy nie?
Nikt z załogi się nie zgłosił jeszcze więc ja będę ją reprezentować.
PokerStars czy na SKRILLA wysyłamy ?
Napisane przez MWaler
Nikt z załogi się nie zgłosił jeszcze więc ja będę ją reprezentować.PokerStars czy na SKRILLA wysyłamy ?
![]()
A już wierzyłem w waszą uczciwość, a wy tu taki biznes zwietrzyliście.
Napisane przez sphinx100
Stawiam rolla, że nic z tym nie zrobią![]()
Coś teraz wypadałoby chyba z tym rollem zrobić. Czy nie?
No przecież nikt nie wyraził chęci. Muszę przyznać jednak , że jestem miło zaskoczony posunięciem tego korpo w tej sytuacji. Możliwe, że przeanalizowali, że na dłuższą metę będą stratni jeśli nie ugną. Mimo wszytko fajnie się wszystko skończyło
Hej,
Nikt nikogo nie chciał tu oszukać. To była zwykła pomyłka przy tworzeniu newsa. Trochę za bardzo zaufaliśmy w to, że użytkownicy sprawdzą warunki otrzymywania statusów/punktów. Tak news był zmieniony, ale nie po to żeby zatuszować sprawę, bądźmy poważni
Do starej wersji newsa także można było się odwołać.
Marta już to wyjaśniła w tym poście: https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=4244255#post4244255
Wnioski z tej lekcji będą wyciągnięte. Smutne jest jednak to, że w momencie gdy wyjaśniamy sprawę to rozkręcacie awanturę na forum
Powodzenia ♠_drink:
Napisane przez MWaler
Nikt z załogi się nie zgłosił jeszcze więc ja będę ją reprezentować.PokerStars czy na SKRILLA wysyłamy ?
![]()
Podbijam , preferuję PokerStars:s_thumbsup:
Skibcio,
Zaiste, to smutne, że pokrzywdzony klient musi rozkręcać awanturę na forum zamiast dostać instant pozytywną i zgodną z prawdą informację o błędzie firmy, jego naprawie i... zadośćuczynieniu.
Natomiast tutaj dostaje przepychankę typu:
- Flowwater czy przeczytałeś w ogóle warunki przyznawania tych statusów?
- Owszem możesz otrzymać status diamentowy za zakup tego programu, ale pod warunkiem
- nie mogę przyznawać statusów według własnego uznania. Tym bardziej, że zgodnie z warunkami
- nie było w nim wzmianki o możliwości otrzymania diamentowego statusu.
- najlepiej skontaktować się z PokerSnowie
I jedynie dzięki solidarnej pomocy użytkowników doczekał się pozytywnego rozpatrzenia reklamacji, nie licząc straconego czasu, nerwów itp.
Z jednym się zgodzę - bądźmy poważni.