Przejdź do forum
Nowe konto na Party...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nowe konto na PartyPoker.

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
425 Wyświetlenia

Witam wszystkich.
Od razu przejdę do rzeczy.
Założyłem konto na PokerStrategy, a następnie na PartyPoker. Tam przy rejestracji wpisałem kod PSVIP. Nastepnie rozwiązałem quiz i potwierdziłem swoją tożsamość poprzez przesłanie zdjęć dowodu osobistego. Po czym przyszedł do mnie ticket o takiej treści:

"Dear Spite84,

you created your account at PartyPoker with our PSVIP bonus code. This code however is used only for players who want to deposit money themselves. Please create a new account and enter PS150 as bonus code. Then tell me your new account name so I can reinitialize the transfer of your 50$.

Best regards,
Tobi"

Utworzyłem więc nowe konto jak wyżej na PartyPoker z kodem PS150. I tu zacząłem się zastanawiać:
1. Przy poprzednim koncie wypełniłem dane do trybu kasjerskiego, a w Poker Strategy wpisałem nazwę konta. Czy można zmienić powiązanie z PartyPoker na inną nazwę konta?
2. Na nowym koncie także wypełniłem dane trybu kasjerskiego. Oczywiście wpisałem to samo. Czy moze mi grozić ban albo coś innego ze strony PP? Czy warto do nich napisać i poprosić o usunięcię poprzedniego konta?

Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.
Spite.

1 odpowiedź
AltairZiom
PokerStrategist

Trzeba było napisać z maila na którym miałeś stare konto że chcesz aby zostało usunięte. Usuną ci konto i zakładasz nowe z innym mailem i wszystko gra. Ja tak zrobiłem i nie mam problemów. Problem mógłby być gdybyś wcześniej operował na koncie real cash wtedy mogli by cię oskarżyć o to że wymusiłeś swoim działaniem 2 bonus ;].