Przejdź do forum
Nieudana weryfikacj...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nieudana weryfikacja.

10 Posty
6 Użytkownicy
3 Reakcje
1,033 Wyświetlenia

Witam.
Założyłem wczoraj konto na pokerstrategy oraz od razu na titanpokerze,żeby dostać 10$ bez depozytu.Dzisiaj przychodzi wiadomość,że potrzebna weryfikacja,więc wysłałem zdjęcia dowodu przy okazji wycinając fragment z podpisem.
Badum !
Weryfikacja nie powiodła się,bo nie i tyle.
Co to ma znaczyć że się nie powiodła ?
To znaczy że nie,bo tak wam się podoba,czy podacie może jakiś konkretny powód ?
Pozdrawiam ~ Dominik

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć Dominik,

Wszystkie informacje otrzymałeś w wiadomości o nieudanej weryfikacji. Nie możemy udzielać informacji, dlaczego Twoje konto nie przeszło weryfikacji.

W każdej procedurze jest jakiś margines błędu, ale niestety przeprowadzanie takich kontroli jest konieczne ze względu na próby wyłudzeń.

Możesz założyć konto na pokerroomie z naszej oferty, zdobywać StrategyPoints (a co za tym idzie wyższy status) i uzyskać dostęp do materiałów na naszej stronie, lecz niestety skorzystanie z oferty darmowej gotówki nie jest możliwe.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz
PokerStrategist

Całe 30 zł w plecy, jak tu żyć..

Odpowiedz
Cytat
stpawel
Poker Player

Kto zakładał konto na dziewczyne, mame, tate i babcie ręka do góry !

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Moja dziewczyna założyła sobie ostatnio konto bez mojej wiedzy i snap dostała klops :f_cool:

A już myślałem, że będą nas weryfikować na wszystkie sposoby ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

@GSELukasz - No jasne,bo Ty to pewnie od razu wpłaciłeś fortunę,a w toalecie zamiast papierem podcierasz się Zygmuntem Starym :v
Chodzi o to,że nie mam pojęcia dlaczego weryfikacja się nie powiodła,skoro wysłałem zdjęcia dowodu.
Mimo wszystko szkoda mi tych darmowych 10 baksów,bo mogłem je całkiem okazale rozmnożyć :D

Odpowiedz
Cytat
nokion
PokerStrategist

tak teraz jest dowód i książeczka wojskowa też nieprzechodzi podaj skany karty kredytowej ale niemożesz nic zamazać i mieć minimum 100zł na karcie to może przejdzie zamiast napisać że koniec promo to tak podpuszczają...

Odpowiedz
Cytat
nokion
PokerStrategist

powinno pisać dlaczego się niepowiodła zapewne dlatego że tyle co było do rozdania to zostało rozdane

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Jakby napisali Ci co było źle, to byś spróbował jeszcze raz z 'poprawionym błędem' :) I potem by się okazało, że ich zabezpieczenia są nic nie warte, bo każdy by wiedział co robić a czego nie robić jakby chciał koniecznie wyłudzić 30zł.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mniejsza o to,bo właśnie ugrałem swoje pierwsze pieniądze na freerolu - dokładnie 10$ za pierwsze miejsce :f_thumbsup:
Także temat do zamknięcia.

Odpowiedz
Cytat