Przejdź do forum
nieudana weryfikacj...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] nieudana weryfikacja

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
642 Wyświetlenia

Witam, takie pytanie
kumpel nie przeszedl weryfikacji co jest rownoznaczne z tym ze nie dostanie 50$
Moje pytanie czy jesli on bedzie gral na tym koncie to ja dostane 100$ tell a friend ? i czy on bedzie mial rakeback pomimo iz nie przeszedl weryfikacjii ?

6 odpowiedzi
vindir
PokerStrategist

Ja mam gościa w TAF, który nie dostał kapitału ale gra na podpiętym koncie a ja otrzymałem za niego pieniądze więc Ty też powinieneś.

salyk
Oldschool Grinder

Witam,

Twój kolega nie przeszedł weryfikacji, której poprawne zakończenie wiąże się z kapitałem startowym. Natomiast gdy Twój kolega wpłaci własne pieniądze, założy konto wg naszych instrukcji, to będzie mógł zbierać StrategyPoints, a Tobie one będą się liczyć do TAF.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok dzięki, a rakeback również
mu będzie przysługiwać ?

Mooris
PokerStrategist

Witaj

Oczywiście że tak. Rakeback dostajesz, kiedy masz konto przypisane do naszego serwisu - kapitał startowy jest tylko "dodatkiem" - także jak najbardziej koleba otrzyma 27% RB :)

Pozdrawiam

Apropo weryfikacji. Założyłem konto ponad 2 tygodnie temu, zaraz po tym dostałem emaila, że konto poszło do weryfikacji i jak dotąd żadnego odzewu. W czym może być problem ?

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez Chudyy11
Apropo weryfikacji. Założyłem konto ponad 2 tygodnie temu, zaraz po tym dostałem emaila, że konto poszło do weryfikacji i jak dotąd żadnego odzewu. W czym może być problem ?

Proszę napisz ticket do naszego supportu. Opisz swój problem.

Ponadto, sprawdź folder SPAM w swojej skrzynce pocztowej.