Witam.
Mam problem bo chcę otrzymywać SP ale nijak nie mogę powiązać mojego konta z platformą na Bwinie.
Jakieś porady?
Cześć Szymanczi,
Niestety platforma pokerowa Bwin nie jest naszym partnerem, z tego powodu nie można zdobywać za jej pośrednictwem StrategyPoints.
Zachęcam do wypróbowania jedną z wielu innych platform z którymi współpracujemy i na których możesz zdobywać StrategyPoints:
Jeżeli miałbyś jakiekolwiek pytania proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię. :fdrink
Pozdrawiam i życzę dużo asów,
Patryk
Jeżeli zależy Ci na szybkim zdobywaniu punktów to osobiście wybrałbym NetBet lub
William Hill, alternatywą może być także
PokerStars.
Mamy obecnie na PokerStrategy bardzo ciekawą promocję w której dodatkowo będziesz miał szansę poznać różne poker roomy. Możesz wygrać w niej bilet do turnieju HESOP na żywo w Pradze o wartości 175€, a jedyne co musisz zrobić to zdobyć 4 StrategyPoints (bardzo mało), na 1 do 4 roomów. Tutaj więcej o tej promocji:
Jak byś miał jeszcze jakieś pytania pisz. :fdrink
Pozdrawiam,
Patryk
Witam,
mam podpięte konto netbet do pokerstrategy ale nie nalicza mi strategypoints jakaś porada?
Hej :), zacytuję kolegę:
Napisane przez Skibcio
Nie otrzymaliśmy jeszcze danych od NetBet Poker dotyczących punktów zdobytych przez naszych użytkowników i z tego powodu nie otrzymaliście jeszcze StrategyPoints. Niestety nie wiem kiedy problem ten zostanie rozwiązany.Jeśli posiadacie powiązane konto, a powinniście otrzymać wyższy status niż aktualnie posiadacie to napiszcie ticket do naszego biura obsługi klienta.
Podobnie sytuacja wygląda w przypadku osób, które utracą status na początku października. Zostało jeszcze 10 dni i mam nadzieję, że do tego czasu otrzymamy te dane.
Pozdrawiam.
kamil13151 napisał
Hej , zacytuję kolegę:Napisane przez Skibcio
Nie otrzymaliśmy jeszcze danych od NetBet Poker dotyczących punktów zdobytych przez naszych użytkowników i z tego powodu nie otrzymaliście jeszcze StrategyPoints. Niestety nie wiem kiedy problem ten zostanie rozwiązany. Jeśli posiadacie powiązane konto, a powinniście otrzymać wyższy status niż aktualnie posiadacie to napiszcie https://polska.pokerstrategy.com/home/support/ do naszego biura obsługi klienta. Podobnie sytuacja wygląda w przypadku osób, które utracą status na początku października. Zostało jeszcze 10 dni i mam nadzieję, że do tego czasu otrzymamy te dane.
Witam, mam problem z wysłaniem ticketu do biura obsługi klienta PokerStrategy.
Po wejściu w powyższy link, pojawia się stronka z listą ticketów lecz bez możliwości tworzenia nowych.
Co jest grane ?:P
Cześć Aron69.
Na samym dole masz opcję utworzenia nowego ticketu. Należy kliknąć kwadrat ze znakiem "+":
Spoiler

Pozdrawiam