Przejdź do forum
Nie otrzymuje Strat...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nie otrzymuje StrategyPoints

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
503 Wyświetlenia
Szymanczi
Poker Player

Witam.
Mam problem bo chcę otrzymywać SP ale nijak nie mogę powiązać mojego konta z platformą na Bwinie.
Jakieś porady?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
trzasku
PokerStrategist

Cześć Szymanczi,

Niestety platforma pokerowa Bwin nie jest naszym partnerem, z tego powodu nie można zdobywać za jej pośrednictwem StrategyPoints.

Zachęcam do wypróbowania jedną z wielu innych platform z którymi współpracujemy i na których możesz zdobywać StrategyPoints:

Jeżeli miałbyś jakiekolwiek pytania proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię. :fdrink

Pozdrawiam i życzę dużo asów, :f_cool:
Patryk

Odpowiedz
Cytat
Szymanczi Autor wątku
Szymanczi
Poker Player

A więc którą platformę polecisz ze swojej strony?

Odpowiedz
Cytat
trzasku
PokerStrategist

Jeżeli zależy Ci na szybkim zdobywaniu punktów to osobiście wybrałbym NetBet lub William Hill, alternatywą może być także PokerStars.

Mamy obecnie na PokerStrategy bardzo ciekawą promocję w której dodatkowo będziesz miał szansę poznać różne poker roomy. Możesz wygrać w niej bilet do turnieju HESOP na żywo w Pradze o wartości 175€, a jedyne co musisz zrobić to zdobyć 4 StrategyPoints (bardzo mało), na 1 do 4 roomów. Tutaj więcej o tej promocji:

Jak byś miał jeszcze jakieś pytania pisz. :fdrink

Pozdrawiam,
Patryk

Odpowiedz
Cytat
LUKENbb
PokerStrategist

Witam,
mam podpięte konto netbet do pokerstrategy ale nie nalicza mi strategypoints jakaś porada?

Odpowiedz
Cytat
kamil13151
PokerStrategist

Hej :), zacytuję kolegę:

Napisane przez Skibcio
Nie otrzymaliśmy jeszcze danych od NetBet Poker dotyczących punktów zdobytych przez naszych użytkowników i z tego powodu nie otrzymaliście jeszcze StrategyPoints. Niestety nie wiem kiedy problem ten zostanie rozwiązany.

Jeśli posiadacie powiązane konto, a powinniście otrzymać wyższy status niż aktualnie posiadacie to napiszcie ticket do naszego biura obsługi klienta.

Podobnie sytuacja wygląda w przypadku osób, które utracą status na początku października. Zostało jeszcze 10 dni i mam nadzieję, że do tego czasu otrzymamy te dane.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Aron69
PokerStrategist

kamil13151 napisał
Hej , zacytuję kolegę:

Napisane przez Skibcio
Nie otrzymaliśmy jeszcze danych od NetBet Poker dotyczących punktów zdobytych przez naszych użytkowników i z tego powodu nie otrzymaliście jeszcze StrategyPoints. Niestety nie wiem kiedy problem ten zostanie rozwiązany. Jeśli posiadacie powiązane konto, a powinniście otrzymać wyższy status niż aktualnie posiadacie to napiszcie https://polska.pokerstrategy.com/home/support/ do naszego biura obsługi klienta. Podobnie sytuacja wygląda w przypadku osób, które utracą status na początku października. Zostało jeszcze 10 dni i mam nadzieję, że do tego czasu otrzymamy te dane.

Witam, mam problem z wysłaniem ticketu do biura obsługi klienta PokerStrategy.
Po wejściu w powyższy link, pojawia się stronka z listą ticketów lecz bez możliwości tworzenia nowych.
Co jest grane ?:P

Odpowiedz
Cytat
smoku
PokerStrategist

Cześć Aron69.

Na samym dole masz opcję utworzenia nowego ticketu. Należy kliknąć kwadrat ze znakiem "+":

Spoiler

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat