Przejdź do forum
Neteller - zadawani...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Neteller - zadawanie pytania

14 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
958 Wyświetlenia

Wlasnie odczekalem swoje pol godziny na livechacie po to tylko zeby zobaczyc komunikat cos mniej wiecej tak: "your request has been cancelled". Nastepnie wybralem opcje "Ask a question", ladnie wypelnilem formularz wszystkimi danymi, wpisalem pytanie i wcisnalem "Continue..." i zostalem przekierowany do formularza zakladajacego nowe konto... Uzywam IE. Na maila tez zadnego potwierdzenia ze dostali moje pytanie nie dostalem. Czy komus z Was udalo sie zadac im jakies pytanie?

Jak dlugo czekaliscie na telefoniczna weryfikacje konta przy upgrade? Ja juz czekam ponad miesiac, wlasnie o to chcialem ich zapytac...

13 odpowiedzi
damianpat
BlackMember

Witaj

Nie wiem, używam MB, jak chyba większość użytkowników. Jutro spróbuje poprosić Panadola albo Magmmana, żeby to zajrzeli, może będą coś wiedzieć.

Pozdrawiam :)

d0c3n7
PokerStrategist

Witam
Ja uzywam netka od jakiegos czasu i z ich live supportem nigdy nie bylo problemow, a na upgrade konta czekalem tez z 4 tyg (uzywam seamonkeya
)
pozdrawiam

No ja im podesłałeł zdjęcie paszportu i rozliczenie z karty kredytowej, przy czy musiałem czekać ponad 4 tygodnie na odpowiedź, że nie chcą uznać rachunku z karty kredytowej. Napisałem do nich trochę nieprzyjemnego maila i nagle do mnie zadzwonili, przeprosili i konto zostało przestawione na Extended.

Spróbuj napisać do nich maila z pytaniem o aktywację Twojego konta i, że już czekasz ponad 4 tygodnie. To zazwyczaj pomaga.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzieki za zainteresowanie! Wczoraj sprawe zalatwilem. Probowalem sie dobic do nich z pracy w tygodniu i udalo mi sie dopiero w piatek wieczorem w domu (moze w pracy mam jakies porty poblokowane i dlatego chat i pytania nie przechodzily, nie wiem...), wczoraj do mnie zadzwonili, 3 krotkie pytania i mam juz konto extended :D

Guma33
PokerStrategist

sulka79 a maja konsultanta polskiego? Czy po angielsku trzeba z nimi gaworzyć?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie wiem, chyba nie maja polskiego... Do mnie gadal jakis Brytol (mial taki fajny akcent) :D
Generalnie jesli masz jakiekolwiek podstawy angielskiego to sie dogadasz. Chyba standardowo pytaja tylko o email, odpowiedz na security question, date urodzenia i tyle ;)

Guma33
PokerStrategist

dzięki sulka79. A jeszcze jedno wysyłałaś wcześniej skany jakiś dokumentów? Mam juz przygtowany dowod osobisty i praswo jazdy, ale z tego co czytalem to jeszcze jakis rachunek by chcieli

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wysylalem skan dowodu (obie strony bez zamazywania czegokolwiek) i skan rachunku/faktury za internet z moimi danymi.

sulka79 napisał
Wysylalem skan dowodu (obie strony bez zamazywania czegokolwiek) i skan rachunku/faktury za internet z moimi danymi.

Obawiam się, że Ci nie uznają rachunku za internet. Mojego nie uznali.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Moj uznali. Moze u Ciebie nie uznali go z jakiejs innej przyczyny?

skajlacz
Oldschool Grinder

Mojego tez nie uznali X( wczesniej wyslalem im wykaz z konta bankowego i tez nic . co sadzicie o click2pay albo moneybookers? Czy tam tez sa podbne procedury?

Guma33
PokerStrategist

skajlacz czytałem wiele opinii, i podobno warto pomęczyc się z procedurami, bo potem obsługa full wypas
sulka dzieki za informacje

ebdul18
Elite Grinder

Poważnie czeka, się aż miesiąc na jakąkolwiek odpowiedź po tym jak wysłaliśmy im dokumenty? Jeżeli tak to, co to jest za firma. Czekać miesiąc żeby usyszeć, że im się nie podoba jakiś papier.