Przejdź do forum
Naliczanie strategy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Naliczanie strategypoints od PKR

7 Posty
3 Użytkownicy
2 Reakcje
304 Wyświetlenia
Kope25
PokerStrategist

Witam.

Nie nalicza mi SP za grę na platformie PKR. Zrobiłem wszystko tak jak trzeba a na platformie zarejestrowałem się grubo ponad tydzień temu. Najgorsze jest to, że specjalnie się tam zarejestrowałem i wpłaciłem kasę, żeby zdobywać lepszy status... Gdzie mam to zgłosić?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Kope25,

Nie mamy opóźnień w naliczaniu StrategyPoints z PKR. Istnieją 3 powody braku naliczania punktów:

1. Grałeś na prawdziwe pieniądze po raz pierwszy w ostatnich 2-3 dniach i punkty nie zostały jeszcze naliczone.
2. Grałeś już wcześniej, ale podałeś złą nazwę użytkownika z PKR w swoim profilu.
3. Twoje konto nie jest powiązane z PokerStrategy.com. Podczas rejestracji nie zastosowałeś się do naszych instrukcji.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Kope25 Autor wątku
Kope25
PokerStrategist

Nie no to jest jakiś żart....

Gram od dwóch tygodni

Nie pomyliłem się w nazwie

Jak można nie dostosować się do tak banalnych instrukcji?

Ma ktoś jakiś pomysł co dalej?

Odpowiedz
Cytat
Pegi21
PokerStrategist

i właśnie dlatego ta informacja powinna być w instrukcji.

Informacja o tym że rejestrujesz się przez pokerstrategy jest przenoszona przez pliki cookies. Najlepiej jest wyczyścić te pliki przed rejestracją. Jeżeli tego nie zrobiłeś to niestety ryzykujesz tym że konto może się nie podpiąć :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
Kope25 Autor wątku
Kope25
PokerStrategist

Dzięki za odpowiedź Pegi. :f_drink:

Napisałem ticket do supportu, może coś się uda z tym zrobić.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Informacja odnośnie usuwania cookies jest "trochę" przestarzała. Kiedyś trzeba było je usuwać. Teraz jest zasada, że ostatnie cookies wygrywa. Więc nawet jeśli wcześniej odwiedzaliście stronę poker roomu to po wejściu na stronę poker roomu z naszego linku cookies jest zmieniane i konto jest powiązane z PokerStrategy.com.

Niestety część osób, nie odwiedza strony poker roomu z naszego linku (ten duży przycisk Otwórz stronę) tylko pomija ten krok i szuka poker roomu na google :(
Drugą opcją są jakieś niestandardowe przeglądarki, które w dziwny sposób obsługują cookies lub sytuacje, w których użytkownicy sami je wyłączają. Na to już nie jesteśmy w stanie nic poradzić.

Kope25 niestety nie wiem dlaczego powstał problem u Ciebie :(

Odpowiedz
Cytat
Kope25 Autor wątku
Kope25
PokerStrategist

Dzięki Skibcio,

Napisałem ticket w języku ang. do supportu. Myślę, że oni mi najbardziej pomogą. Temat można usunąć.

Pozdro!

Odpowiedz
Cytat