Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] naliczanie PS

22 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,745 Wyświetlenia
123malpa456
Elite Grinder

Bardzo przepraszam jeśli powielam ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi a szukać tutaj czegoś to trochę zajmuje.

Myślę, że moje pytanie jest odpowiednie do działu i trochę może dziwne, że nie wiem ale do rzeczy:

PS naliczane są od 00:00 czasu polskiego normalnie na kolejny dzień? czyli dzisiaj od godziny 00:00 będą już naliczane na lipiec?

21 odpowiedzi
adramalech
Oldschool Grinder

naliczane sa wg czasu kasyna w ktorym grasz. (prawdopodobnie :P )

Witaj 123malpa456,

od poker roomów otrzymujemy listę, na której podane jest, ile ugrałeś rake w danym dniu. I Twoje StrategyPoints zostaną dopisane do Twojego konta przy takim dniu, jaki widnieje na liście od partnerskiej platformy pokerowej.

Jeśli będziesz grał po północy, to wówczas punkty te zostaną naliczone na konto lipca, gdyż już w lipcu zapłaciłeś rake.

Mam nadzieję, że o to Ci chodziło

Pozdrawiam.

123malpa456 Autor wątku
123malpa456
Elite Grinder

No właśnie chodzi o tę różnice czasu. Na poker roomach jest wiadomo inna strefa czasowa i jeśli oni przesyłają dane dla PS. to jeśli gram teraz np to punkty zarobione po 00:00 czasu polskiego będą naliczane na w przypadku PS tak?

Wiadomo ze pokerroom bedzie mial "swoja" dobe do 6:00 czasu polskiego

Jeśli na poker roomie jest takie przesunięcie czasu, to grając tam do 6:00 czasu polskiego będziesz zdobywał StrategyPoints na czerwiec.

A co, będzie diament ;)

123malpa456 Autor wątku
123malpa456
Elite Grinder

Właśnie poluje ;) Po odpoczynku w czerwcu, tylko fatalnie wyszło z FTP bo miałem tam praktycznie całego rolla :/ Teraz muszę na NL25 szybko grindować żeby wskoczyć na NL50 i NL100 także może się uda ;p Trzymaj kciuki ;p hehe ;p Dzięki za szybką odpowiedź :)

Będzie diament, będzie zlot, jestem pewien.

I 3mam kciuki!

123malpa456 Autor wątku
123malpa456
Elite Grinder

Dzięki :) Należy Ci się dużo wódki :f_thumbsup:

sojowyjarz
PokerStrategist

To ja też kibicuje, daj znać jak poszło.

Jak się nie uda to wypłać parę BI i sam sobie zrobisz zlot :)

salyk
Oldschool Grinder
adramalech
Oldschool Grinder

//spam - mooris

123malpa456 Autor wątku
123malpa456
Elite Grinder

Dzięki panowie za wsparcie.

Salyk ten link co podałeś to z lipcem chyba nie ma nic wspólnego co?

sojowyjarz dzięki jak będzie diament to tutaj zrobię kolejny wpis.

Póki co trochę ponad 1k SP. Muszę się naprawdę sprężyć przez kolejne dni miesiąca.

Pozdrawiam!!

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez 123malpa456

Salyk ten link co podałeś to z lipcem chyba nie ma nic wspólnego co?

Ma ma :)

Bo jeśli w czerwcu uzyskałbyś jakiś status, to zatrzymujesz go również na cały kolejny miesiąc.

Tutaj masz wyjaśnione, jak działa nasz system statusów - https://polska.pokerstrategy.com/status-points/

Pozdrawiam

sojowyjarz
PokerStrategist

Diament jest chyba od 7,5k... :facepalm:

Ostry grind chyba sie szykuje :)

//spam - mooris

123malpa456 Autor wątku
123malpa456
Elite Grinder

Mooris ale ja nadal nie widzę związku z lipcem. Tamto dotyczyło czerwca chyba przecież tylko tych dwóch ostatnich dni. Jeśli się mylę i mogę dostać jakieś promocyjne punkty na lipiec to proszę o info :) Przyda się na pewno ;)

sojowyjarz nawet bardzo ostry :f_thumbsup: zwłaszcza, że odrabiam całego rolla z FTP i stać mnie póki co na NL25 ale już dobijam do NL50 :D

Sytuacja na dzisiaj to około 2k PS. Jak będzie już na NL50 powinno pójść szybciej _thumbsup:

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez 123malpa456
Mooris ale ja nadal nie widzę związku z lipcem. Tamto dotyczyło czerwca chyba przecież tylko tych dwóch ostatnich dni. Jeśli się mylę i mogę dostać jakieś promocyjne punkty na lipiec to proszę o info :) Przyda się na pewno ;)

Podałem Ci wcześniej link, w którym masz wszystko wyjaśnione :)

"Co więcej, automatycznie wskakujesz na wyższy status, gdy tylko zbierzesz odpowiednią do tego ilość punktów. W takim przypadku, otrzymujesz nowy status do końca obecnego miesiąca, jak również przez cały następny miesiąc."

Czyli jeśli w dwóch ostatnich dniach czerwca udałoby Ci się wskoczyć na złoto, status ten zatrzymałbyś również w lipcu.

Z tego co pamiętam, salyk podał Ci newsa, w którym było podane, że dostaniesz dodatkowe punkty, wynikające z rynkowej sytuacji FTP. Jeśli teraz te punkty (przyznawane za 29 i 30 czerwca) spowodowałyby, że status by Ci podskoczył, miałbyś go również w lipcu.

Teraz rozumiesz? :)

123malpa456 Autor wątku
123malpa456
Elite Grinder

Ojej no ale przecież cały czas jest mowa o grindowaniu do statusu diamentowego więc co mi z tego, że ja utrzymam status złoty lub platynowy w lipcu????? Zamierzam teraz wskoczyć na status diamentowy i mieć takowy w sierpniu i przy dobrych wiatrach go utrzymywać.

Ja w czerwcu mało grałem. Odpoczywałem żeby w lipcu móc osiągnąć diament i mi chodzi tylko o jakieś możliwości dodatkowych punktów w lipcu a to, że utrzymam tam jakiś status to mało mnie interesuje w obecnej sytuacji ;)

Ehhh a już mi nadziei zrobiliście, że czegoś nie zrozumiałem ;p

p.s tak w ogóle to wysłalem Ci chyba zaproszenie, żeby się dogadać w sprawie dojazdu i nic ;p ja rozumiem, że mój status obecnie jest złoty _o:

Pozdro :f_thumbsup:

Cześć 123malpa456,

no na razie Twój status jest jeszcze złoty, ale skoro ostro grindujesz, to pewnie niedługo wskoczy platynka i później diament, dzięki któremu będziesz mógł przyjechać do Sopotu na zlot diamentów i korzystać z przywilejów VIP.

Trzymam kciuki, żeby Ci się udało.

Pozdrawiam.

123malpa456 Autor wątku
123malpa456
Elite Grinder

Hmmmmm..... ????

Od ilu punktów jest diament w tym miesiącu? Coś jest inaczej?

Widzę że w rankingu są gracze którzy mają status diamentowy a nie mają 7500ps w tym miesiącu (dodam że jeszcze do nie dawna mieli status platynowy)

p.s chyba z diamenta nic nie będzie gdyż brakuje mi jeszcze prawie 3k :/