Witam
Wracam do pokera po przerwie ,wczesniej grywalem na ftp lecz teraz jestem zmuszony zmienic room.Gram tylko turnieje MTT i sng min 100os.najlepiej z wpisowym miedzy 1-10$ Na jakich roomach znajde najwiecej takich turnieji? Domyslam sie ze na pokerstars? Zalezy mi na innym pokerromie niz Starsy,poniewaz niemam przypisanego konta do ps. Prosze o pomoc
Napisane przez szukEER
Witam
Wracam do pokera po przerwie ,wczesniej grywalem na ftp lecz teraz jestem zmuszony zmienic room.Gram tylko turnieje MTT i sng min 100os.najlepiej z wpisowym miedzy 1-10$ Na jakich roomach znajde najwiecej takich turnieji? Domyslam sie ze na pokerstars? Zalezy mi na innym pokerromie niz Starsy,poniewaz niemam przypisanego konta do ps. Prosze o pomoc![]()
PartyPoker
hmm a cos jeszcze? bo widze ze na party przewazaja turnieje z wiekszymi wpisowymi a mi najbardziej zalezy na turniejach za 3-6 $
Witaj
No jednak nie ma się co oszukiwać - PokerStars w tej chwili nie ma żadnej konkurencji. Później tak jak zaproponował Ci kapelusznik - PartyPoker. Następnie pod względem trafficu będzie zapewne sieć iPoker.
Pamiętaj, że wprowadziliśmy możliwość kupowania punktów, a srebro możesz już mieć na 3 miesiące za 19 $ ! Tak więc spokojnie możesz grać na nieprzypisanym koncie PokerStars, a status sobie wykupić, aby mieć dostęp do większej ilości materiałów.
Pozdrawiam
Graj na starsach swoje MTT i zaloz przez strategy konto na innym roomie gdzie bedziesz sobie gral raz na tydzien cashe. Naprawde zeby miec srebro nie trzeba duzo. Wydaje mi sie ze zloto tez jest easy bo ja nie gram jakos duzo a wskocyzlo mi bardzo szybko
Pamiętajcie, że cały czas ważna jest promocja gratisowych 10SP za grę - tutaj więcej informacji, więc zdobycie srebra czy złota nie jest takie trudne.
Pozdrawiam