Przejdź do forum
Mansion Poker vs.St...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Mansion Poker vs.Strategy Points

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
346 Wyświetlenia
hermenegilda
PokerStrategist

Ręce opadają.Nie mogę się doczekać przekazywania mojego traffic z gry na Mansion na Poker Strategy.Napisałem chyba ze 20 maili do supportów Mansion i Poker Strategy-bez efektów.Sprawa ciągnie się od początku pażdziernika,przez ten czas uzbierałem kilkanaście tysięcy punktów,miałbym chyba złotko,dostęp do artów,coachingu,usw,usw.A tu kicha.Kto może mi pomóc?

1 odpowiedź
spookhb
PokerStrategist

Jesli chodzi o punkty to mi tez nie naliczalo przez ostatni czas, u mnie problem polegal na tym ze:

mialem takie same nicki na titanie i mansion ... po polaczeniu musialem zmienic moj nick na mansion a nastepnie wpisalem nowy do mojego profilu na PStr. Okazuje sie ze niepotrzebnie poniewaz trzeba miec wpisany ussername a nie nick z platformy ...

Aby dochodzily punkty musisz miec z tego co wiem:

-wystartowany bonus z promocyjna platforma
-miec w moim profilu podany ussername z mansion

/sprawdz jeszcze raz czy masz napewno dokladnie ten sam ussername na mansion i w moim profilu na Pstr.
/jesli chodzi o maile do mansion to z niektorych polskich witryn nie da sie napisac maila do mansion (poprostu ich nie widza) dlatego tez nie odzyskalem swojego konta na titanie - nie mam zamiaru tam dzwonic, i mam problem z zalatwianiem spraw (poczta.fm), posylam poczte z "gmail" ale oczywiscie nie moge dostac zadnej odpowiedzi na ten mail bo to wbrew regulaminowi.

pdsumowujac:
1. upewnij sie czy dane sie zgadzaja
2. nie przejmuj sie az tak poniewaz kiedy problem zostanie zalatwiony powinienes odzyskac swoje strategy point, ja po usunieciu bledu dostalem zalegle punkty i odrazu dostalem nalerzny mi status.