Jestem nowy i chciałbym poogladac rozne filmy i przeczytac strategie.Niestety mam ograniczony dostep do tego.Co mam zrobic zebym w pelni mogl z tego korzystac?
bMh napisał
Prezydent na forum... No, no, no (przynajmniej tak wnioskuje bo temacie posta)![]()
Zdasz quiz i dostaniesz 50$ początkowego-masz brąz i wiekszy dostep niz basic.
Uciułasz z tego 100 pkt ps-dostaniesz srebro i znow wieksze mozliwosci
itd itp
Kaczynski napisał
Jestem nowy i chciałbym poogladac rozne filmy i przeczytac strategie.Niestety mam ograniczony dostep do tego.Co mam zrobic zebym w pelni mogl z tego korzystac?
"Za granie na jednej z naszych partnerskich platform pokerowych, otrzymasz tak zwane StrategyPoints. W zależności od ilości ugranych StrategyPoints w okresie ostatnich czterech tygodni, otrzymasz jeden z siedmiu możliwych statusów na PokerStrategy. Im wyższy jest Twój status, tym większy będziesz miał dostęp do profesjonalnych strategii na naszej stronie.
Jeśli ugrasz w okresie ostatnich czterech tygodni mniej StrategyPoints, niż wymaga Twój status, to go stracisz. Nie otrzymujesz więc statusu "na zawsze", tylko otrzymujesz zawsze status, który odpowiada ilości przez Ciebie ugranych StrategyPoints, w okresie ostatnich czterech tygodni."
więcej --> https://polska.pokerstrategy.com/home/rewards
Masqb napisał
Maksiu78 napisał
Co to za status Global ?zbanowani użytkownicy taki mają
Nie wiedzialem.
Zle sie dzieje w naszym panstwie,skoro juz za nazwisko banuja...