Jak w temacie, zastanawiam się czy tylko ja jeszcze nie dostałem strategy points za luty.
z winnera jescze mi nie przyszly , a dojebałem tak ostattnio ze pewnie odrazu wbije na platyne . btw pisałem ticket do suportu i mowili ze maja jakies opoznienia
Hej,
Niestety jest sporo opóźnień, zwłaszcza na roomach z sieci iPoker - w przypadku niektórych nie ma jeszcze żadnych danych z lutego. Gdy na tej stronie jest informacja "oczekujące" przy danym dniu oznacza to, że nie mamy jeszcze danych.
Pozdrawiam
Napisane przez szoker22
a czy jesli przyjdą to odrazu ze wszystkich dni ? czy bedzie kapać
Zwykle jak jest tego typu problem, to potem zostają dopisane z wielu dni jednocześnie.
Nie będę zakładał nowego tematu.
W styczniu punkty były naliczane u mnie praktycznie codziennie (PokerStars) W lutym zagrałem 15 i 16 po około 1,5k rąk i do dzisiaj nie mam za to punktów, czy to normalne ? z góry dzięki za odpowiedz
Próbowałem szukać tego udostępniania danych w kliencie P* ale nie widzę tej opcji.
Hej,
Nie mamy opóźnień w naliczaniu punktów z PokerStars oraz informacji o tym, że Twoje konto jest powiązane z PokerStrategy.com. Punkty otrzymywałeś za grę na innym poker roomie.
Jeśli nie miałeś możliwości włączenia opcji wymiany informacji to oznacza, że Twoje konto nie jest powiązane z PokerStrategy.com.
Pozdrawiam.
Hmmm, grałem tylko na pokerstars... I założyłem konto z waszym kodem promocyjnym, napisałem do supportu zobaczymy...