Witam
W ramach letniej promocji,polecilem jednego przyajciela,ktory uzbieral 12 punktow. KIedy dostane za niego obiecane 50 dolarow? I czemu stan mojego kont a TAf nadal wynosi 0$?
Witam
W ramach letniej promocji,polecilem jednego przyajciela,ktory uzbieral 12 punktow. KIedy dostane za niego obiecane 50 dolarow? I czemu stan mojego kont a TAf nadal wynosi 0$?
Witaj bigniusia,
Proszę, nie zamieszczaj nowych wątków, których temat jest już w kilku innych.
Odpowiadam: Wypłata za wszystkich poleconych w Letniej Promocji nastąpi w ciągu tygodnia po jej zakończeniu.
jeszcze jedno pytanie,jesli moj polecony ugra 30 czerwca 5 strategy points,ale dopiero w lipcu pojawi sie aktualizacja na pokerstrategy,to czy otrzymam za niego 25 dolarow?czy standardowa wyplate 10 dolarow po ugraniu 15 punktow?
Promocja trwa do 30 czerwca, więc jeśli znajomy zbierze wymagne punkty tego dnia, spełnia warunki.
.
Pozdrawiam
a czy aktualizacja punktow Strategy Points,nastepuje tego samego dnia,czy tez w jakies okreslone dni?bo nie moge znalezc na forum...
Zależy od tego kiedy nasi partnerzy zaktualizują nam listy. Czasami już następnego dnia masz punkty na PS
A ja sie wkurzylem , qmpel wyslal skany nie na tego maila,(pozniej na dobry wyslal) i do dzis siana jeszcze nie dostal wiec juz mam po kasie, bo raczej w niedziele o tej godzinie juz nie przejdzie :/
moj kolega ugral wczoraj 15 partypoints- w przeliczeniu to chyba bedzie 18,75 strategy points...mam nadzieje ze nie bedziecie robic problemow,jesli dzisiaj nie pojawia sie punkty na jego profilu w pokerstrategy...
Jakby co to moge to poprosic zeby porobil skany...
MArtwi go jednak jedna rzecz,wczoraj mial zrobione 15 partypoints,a dzisiaj sie loguje,i ma 0...mimo ze wczoraj naprawde troche gral.Z kolei w sklepiku partypoker w earned ma te 15 punktow.CZy wszystko w porzadku?Czy do jego konta pokerstrategy zostanie dopisane te niecale 19 strategy points?
pozdrawiam
ponawiam pytanie,mialy byc wyplacane pieniadze w tym tygodniu,tydzien sie powoli konczy,a pieniedzy jak nie bylo,tak nie ma...
Czy pokerstrategy moze zajac jakies stanowisko w tej sprawie?Bo narazie nie bylo nawet newsa informujacego o zakonczeniu promocji...
Napisane było w regulaminie Letniego Szaleństwa, że promocja kończy się z dniem 30 czerwca. Jacek napisał także, że pieniądze powinny zacząć być dodawane w przeciągu tygodnia od zakończenia. Dzisiaj dopiero zaczyna się 3 dzień.
Cierpliwości, wszyscy, którzy mają dostać pieniądze wkrótce je otrzymają
tak sie pytam bo wiem ze chyba najpierw musi nastapic dopisanie kwoty za poleconych do stanu konta,a dodatkowym problemem jest to ze wyplaty TaF sa realizowane chyba tylk owe wtorki
a mecze was tak,bo obeicalem poleconemu ze w tygodniu zakonczenai promocji-czyli w tym tygodniu,odpale mu jakies drobne,za to ze sie zarejestrowal z mojego linka...
Rozumiemy, jednak nie mamy wpływu na przyspieszenie wypłat, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość, pieniądze na pewno będą.
P.S. Proponuję, żebyś zaprosił kolegę rówież do korzystania z forum;)
Pozdrawiam
bigniusia napisał
tak sie pytam bo wiem ze chyba najpierw musi nastapic dopisanie kwoty za poleconych do stanu konta,a dodatkowym problemem jest to ze wyplaty TaF sa realizowane chyba tylk owe wtorki![]()
a mecze was tak,bo obeicalem poleconemu ze w tygodniu zakonczenai promocji-czyli w tym tygodniu,odpale mu jakies drobne,za to ze sie zarejestrowal z mojego linka...
To jakiś zachłanny. Ty mu dajesz możliwość zarabianie i 50$ kapitału a on chce jeszcze
MoroP,nie zapominaj,ze ja za niego zarobilem rowniez 50 dolarow
plus moj kapital startowy ktory od was tez kiedys otrzymalem
tak wiec ja dzieki niemu jestem na wiekszym plusie
a poza tym dobrowolnie mu zaproponowalem podzielenie sie zyskami
Pieniądze znajdą się na kontach najpóźniej do niedzieli. A może część osób dostanie je trochę wcześniej.
no i pieknie,i za to lubie Pokerstrategy :))
Jeszcze cie wykorzystam drogi adminie i zadam kilka pytan...
Jak z wypłatą tych pieniazkow?Potrzebny jakis obrot?
Rozumiem ze zostana przelane na konto Partypoker?(bo tylko to mam przypisane do was...?)
Pieniadze zostana przelane automatycznie na pokerroom,czy tez trzeba bedzie samemu zazadac wyplaty?
Pozdrawiam...
Trafią na konto programu TaF (Powiedz Przyjacielowi) i stamtąd wysyłasz na poker room.
A co z obrotem tych pieniedzy po przelaniu do Pokerroomu?
I jaki jest czas wyplaty z TAf do np Partypokera? Czy to prawda ze wyplaty z TaF sa akceptowane tylko jeden dzien w tygodniu?