Przejdź do forum
Który program legal...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Który program legalny i najlepszy

35 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
2,856 Wyświetlenia

Który program jest legalny na full tilt poker pokazujący dane o graczu. Chciałbym móc szybko odróżnić fanatyka od spokojnego gracza. Musi być łatwy w obsłudze dla początkującego potem zawsze mogę przenieść się na coś lepszego.
Pozdrawiam

34 odpowiedzi
magda25uk
Oldschool Grinder

PT3, HM. Oba maja darmowe triale
Powodzenia

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A który ma bardziej rozbudowane statystyki? I który ma dłuższy trial? Ile mam czasu żeby obrócić te 50$ żeby ich nie stracić i ile punktów bodajże FTS muszę zdobyć? Dzięki ale nie jestem taki początkujący. Gram PS i dosyć dobrze mi idzie w turniejach szczególnie STT.

Mooris
PokerStrategist

Witaj

Nie stracisz swoich 50 $ kapitału startowego (chyba, że go przegrasz).

Aby jednak móc wypłacić 50 $ kapitału startowego przykładowo na konto bankowe lub też Moneybookers, musisz najpierw zgromadzić na swoim koncie przynajmniej 1000 Full Tilt Points. Nie ma żadnych limitów czasowych na uzyskanie tych punktów.

Co do programu, to polecam PokerTracker - ma 60 dni triala

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zgromadzić 1000 pkt czy ugrać? Tzn mam przykładowo 500 pkt zużyje je wszystkie to czy muszę ugrać jeszcze 500 czy jeszcze 1000?

magda25uk
Oldschool Grinder

Niewazne co z nimi zrobisz, musisz tylko ugrac 1000

Mooris
PokerStrategist

Dokładnie, możesz spokojnie nimi dysponować, ważne, żebyś ugrał 1000

Pozdrawiam

bMh
bMh
Oldschool Grinder

niewazne walnalem gafe bo nie doczytalem...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A ten pokertracker na pewno można legalnie używać na full tilt poker? Mam info że w 2009 był legalny ale nie wiem czy coś się zmieniło.

Urbi23
Oldschool Grinder

Programy trackujące są całkowicie legalne na każdym pokerowym sofcie

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czy istnieje polska wersja językowa PT3?

kozak567
Oldschool Grinder

zdecydowanie bardziej polecam HEMa, duzo bardziej rozbudowany niz pt3. pozdro

shovi
Oldschool Grinder

Wiadomo, każdy będzie chwalił "swoje" :)
Ja osobiście bardziej polecam PT3 - miałem do czynienia z obydwoma i odnoszę wrażenie, że więcej możliwości daje właśnie Tracker. Imo jest także bardziej czytelny - sam rozgryzłem PT3, opcje, huda itp itd... natomiast z HM'em miałem większy problem (ale być może to wynikało z faktu, że byłem już przyzwyczajony do pt3)...
Ale chyba najlepszym sposobem jest nie wychwalanie tego czy innego programu - po prostu sam przetestuj dostępne trackery i wybierz na końcu najbardziej Ci odpowiadającego:)

kozak567
Oldschool Grinder

Napisane przez shovi
Ja osobiście bardziej polecam PT3 - miałem do czynienia z obydwoma i odnoszę wrażenie, że więcej możliwości daje właśnie Tracker.

no to dziwne troche, bo kazdy gracz z wyzszej polki korzysta z HEMa i mowi, ze ma duzo wieksze mozliwosci niz pt3

Urbi23
Oldschool Grinder

Nie istnieje polska wersja ani PT3, ani HM

Nie można też powiedzieć, aby któryś z tych programów był lepszy czy gorszy. Dla mnie PT3 jest bardziej funkcjonalny, ale każdy może mieć swoją opinię

Pozdraiwam

imgoingtomirage
PokerStrategist

Dziwne, że żaden moderator nawet o Elephancie nie wspomniał ;].

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez imgoingtomirage
Dziwne, że żaden moderator nawet o Elephancie nie wspomniał ;].

Nie warto wspominac :D

misiowilk
Oldschool Grinder

Elephant na początek jest ok. Do czasu, aż się baza danych zbytnio nie rozrośnie.
A co do HM vs PT3, najlepiej ściągnij oba triale i porównaj. Dla mnie HM > PT3.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Niestety nie mogliśmy dokonać przelewu darmowych 50 $ Twojego kapitału startowego, ponieważ Twoje konto na Full Tilt Poker nie jest prawidłowo powiązane z PokerStrategy.com, w sposób pozwalający Ci otrzymać tam kapitał startowy. Możliwe, że zapomniałeś skorzystać z naszego kodu bonusowego podczas rejestracji na platformie lub użyłeś nieprawidłowego kodu (kodu ze strony z przeglądem poker roomów na PokerStrategy.com, a nie kodu ze strony z instrukcją instalacji uprawniającego do otrzymania kapitału startowego). Nie jesteśmy niestety w stanie tego zmienić. Możesz jednak wybrać inny poker room, aby tam otrzymać kapitał startowy. Listę z dostępnymi poker roomami wraz z opisem w jaki sposób utworzyć konto na danej platformie, znajdziesz na poniższej stronie: https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/ Pobierz po prostu odpowiednie oprogramowanie pokerowe i utwórz na wybranej przez Ciebie platformie pokerowej konto dokładnie w taki sposób, jak opisano na podanej stronie. Następnie proszę prześlij mi wiadomość z nazwą wybranego przez Ciebie poker roomu oraz z nazwą Twojego konta na tym poker roomie, a ja zajmę się przelewem kapitału startowego na to konto. Pozdrawiam, Dział Transferów PokerStrategy.com PS: Jeżeli masz problemy lub pytania, to po prostu zgłoś się do nas jeszcze raz ze swoimi wątpliwościami, a my postaramy Ci się pomóc.

WTF?? Na pewno wpisałem kod PSVIP !!

Urbi23
Oldschool Grinder

Jest to błędny kod. Aby otrzymać kapitał startowy należało wpisać PS150

https://polska.pokerstrategy.com/full-tilt-poker/free50
https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/4

Napisz ticket do supportu. Prawdopodobnie będziesz musiał wybrać iny room na początek

Pozdrawiam