Przejdź do forum
Koszulka dla diamen...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Koszulka dla diamenta

12 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,328 Wyświetlenia
Marg0z
Oldschool Grinder

Nie chce wam zawracać głowy, ale w sumie wysłałem tego maila z danymi ... 28 grudnia 2008 a koszulki jak nie było tak nie ma :P dlatego wole spytać czy wszystko w porzadku jest?:D bo za 2 tyg. mi przepadnie diament i po koszulce hehe :D pozdrawiam

11 odpowiedzi

Witaj Marg0z,

28 grudnia to okres, w którym nie wszyscy pracują. Otrzymaliśmy Twojego maila, a koszulka została wysłana 08.01.09. Sama przesyłka może potrwać czasami nawet do 14 dni, więc cierpliwości. :)

btw. Koszulkę otrzymują wszyscy użytkownicy, którzy mają lub mieli diamentowy status, więc nic nie przepadnie. ;)

Pozdrawiam

kopoland
BlackMember

@Marg0z

A która wybrałeś ? Biała czy czarna ?

PS czy jest możliwość otrzymania jeszcze jednej koszulki ? ( Bo moja gdzieś się zapodziała w sylwestrową noc... )

Marg0z Autor wątku
Marg0z
Oldschool Grinder

Białą :P chociaż wg mnie niemcy nie postarali sie z tym projektem za bardzo :O już ja bym coś lepszego w paincie nawet zrobił hehe :)

@simooo: właśnie wiem że nie pracowaliście więc chciał sie tylko upewnić ze otrzymaliście maila :)

murkins
Elite Grinder

nawet jakby wsadzić te logo diamentów i podpisać diamonds are forever albo coś w tym stylu .. koszulka by wyglądała 10 razy lepiej niż te squeeze :O ja nawet nie zamawiałem bo mi się nie podobają wzorki może kiedyś będzie coś lepszego do wyboru :)

kaczuba
Oldschool Grinder

simoo napisał
btw. Koszulkę otrzymują wszyscy użytkownicy, którzy mają lub mieli diamentowy status, więc nic nie przepadnie. ;)

A dla tych co będą mieć diament to nie wysyłacie? ;)

kopoland
BlackMember

Hmm tak sobie myślę że fajnie byłoby zrobić takie koszulki dla Polskiej elity ( sami byśmy wymyślili logo i wzór ) i np aby dostać taką koszulkę trzeba przynajmniej raz dostać się do polskiego top 3 na koniec miesiąca

Marg0z Autor wątku
Marg0z
Oldschool Grinder

Podbijam temat , bo jakoś koszulka dalej nie doszła :P tak pytam z ciekawości :) czy dosłać wam jakiegoś e-maila czy coś ?:D

drafu
Oldschool Grinder

na jakiego meila trzeba wyslac swoje dane ??

juz wszystko wiem - jak pisalem posta to jeszcze mialem platyne

tesg83
Elite Grinder

murkins napisał
nawet jakby wsadzić te logo diamentów i podpisać diamonds are forever albo coś w tym stylu .. koszulka by wyglądała 10 razy lepiej niż te squeeze :O ja nawet nie zamawiałem bo mi się nie podobają wzorki może kiedyś będzie coś lepszego do wyboru :)

zgadzam sie z murkinsem... ja pomimo ze od dawna mam diament to tez nie zamawialem bo lepsza koszulke moglbym kupic u chinoli:P

Marg0z Autor wątku
Marg0z
Oldschool Grinder

JAkby co to koszulka nie przyszła jeszcze :]

Zapytam co jest grane, i dam znać jak dostanę odpowiedź. :)

Pozdrawiam