Nie chce wam zawracać głowy, ale w sumie wysłałem tego maila z danymi ... 28 grudnia 2008 a koszulki jak nie było tak nie ma
dlatego wole spytać czy wszystko w porzadku jest?:D bo za 2 tyg. mi przepadnie diament i po koszulce hehe
pozdrawiam
Witaj Marg0z,
28 grudnia to okres, w którym nie wszyscy pracują. Otrzymaliśmy Twojego maila, a koszulka została wysłana 08.01.09. Sama przesyłka może potrwać czasami nawet do 14 dni, więc cierpliwości.
btw. Koszulkę otrzymują wszyscy użytkownicy, którzy mają lub mieli diamentowy status, więc nic nie przepadnie.
Pozdrawiam
A która wybrałeś ? Biała czy czarna ?
PS czy jest możliwość otrzymania jeszcze jednej koszulki ? ( Bo moja gdzieś się zapodziała w sylwestrową noc... )
Białą
chociaż wg mnie niemcy nie postarali sie z tym projektem za bardzo
już ja bym coś lepszego w paincie nawet zrobił hehe
@simooo: właśnie wiem że nie pracowaliście więc chciał sie tylko upewnić ze otrzymaliście maila
nawet jakby wsadzić te logo diamentów i podpisać diamonds are forever albo coś w tym stylu .. koszulka by wyglądała 10 razy lepiej niż te squeeze
ja nawet nie zamawiałem bo mi się nie podobają wzorki może kiedyś będzie coś lepszego do wyboru
simoo napisał
btw. Koszulkę otrzymują wszyscy użytkownicy, którzy mają lub mieli diamentowy status, więc nic nie przepadnie.![]()
A dla tych co będą mieć diament to nie wysyłacie?
Hmm tak sobie myślę że fajnie byłoby zrobić takie koszulki dla Polskiej elity ( sami byśmy wymyślili logo i wzór ) i np aby dostać taką koszulkę trzeba przynajmniej raz dostać się do polskiego top 3 na koniec miesiąca
Podbijam temat , bo jakoś koszulka dalej nie doszła
tak pytam z ciekawości
czy dosłać wam jakiegoś e-maila czy coś ?:D
na jakiego meila trzeba wyslac swoje dane ??
juz wszystko wiem - jak pisalem posta to jeszcze mialem platyne
murkins napisał
nawet jakby wsadzić te logo diamentów i podpisać diamonds are forever albo coś w tym stylu .. koszulka by wyglądała 10 razy lepiej niż te squeezeja nawet nie zamawiałem bo mi się nie podobają wzorki może kiedyś będzie coś lepszego do wyboru
![]()
zgadzam sie z murkinsem... ja pomimo ze od dawna mam diament to tez nie zamawialem bo lepsza koszulke moglbym kupic u chinoli:P