Przejdź do forum
konto Real Money na...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] konto Real Money na PP

21 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
2,102 Wyświetlenia

Mianowicie jak założyć ? klikam na cashier i mam takie opcje w zakładkach

Account Balance
Bonus Details
Tell-A-Friend Details
New Bonus Offers
itd

Czy to znaczy ,ze mam juz konto real money ?

Moje wątpliwości są wywoałen tym ,że gdy klikam na play money pokazuje sie info ,ze musze zalozyc real money ...

nie rozumie niech ktoś pomoże

20 odpowiedzi
44kajtush
PokerStrategist

Jeżeli wypełniłeś wszystkie pola Cashier to wszystko jest ok. Konto zmieni się z playmoney na realmoney po otrzymaniu od nas kapitału startowego.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Oki wysłałem do was zdjęcie paszportu oraz zdjęcie dokumentu potwierdzający adres zamieszkania czekam na wypłate pozdrawiam i dziękuje za pomoc; **

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mam jeszcze takie pytanie nie wystarczy samo zdjęcie paszportu ?
Owszem jest tam miejsce urodzenia a nie miejsce zamieszkania.

Original od vNikos
Mam jeszcze takie pytanie nie wystarczy samo zdjęcie paszportu ?
Owszem jest tam miejsce urodzenia a nie miejsce zamieszkania.

A po co nam Twoje zdjęcie? :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zdjęcie aparatem danych z paszportu a nie moje zdjęcie ;D:DXDDXDXD

Original od vNikos
Zdjęcie aparatem danych z paszportu a nie moje zdjęcie ;D:DXDDXDXD

:D Zależy to od naszego supportu, nie ode mnie. Wyślij lepiej normalny scan dowodu, to nie powinno być żadnych problemów.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kiedy nie mam dowodu osobistego jeszcze 18 lat ukończyłem 3.07.2007 a na dowód teraz czeka sie 3 miesiące (powód wymiana dowodów ze starych na nowe do 30.12.2007) ;]

Ale na pewno masz paszport, więc wyślij kopię paszportu. Jak będzie coś nie tak, to nasz support na pewno się odezwie.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tak wysłałem paszport tylko tam jest miejsce urodzenia wpisane Wadowice a nie ma miejsca zameldowania :)) i sie zastanawiam czy sie doczepią :D

Imo jak zaakceptują to kiedy moge sie spodziewać 50$ ?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Z następujących powodów brak uprawnień do wejścia na tę stronę:
Nie jesteś zalogowany na forum. Niektóre obszary i funkcje sa dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników forum. Skorzystaj z możliwości zalogowania się.Jeśli nie jesteś zarejestrowany, możesz to zrobić tutaj.
Twoje konto użytkownika mogło zostać zablokowane. W razie potrzeby wyloguj się i skontaktuj z odpowiednim administratorem.
Istnieją takie obszary na forum, które sa zastrzeżone dla pewnych użytkowników. Możliwe, że próbowałeś wejść w taki obszar.

GGnoRe :D

:D

Najczęściej zadawane pytanie na forum PokerStrategy to: "Zdałem quiz, kiedy dostanę w końcu kasę?" простая улыбка

Tutaj małe wyjaśnienie:

PartyPoker:

Jeżeli wszystko jest ok, tzn. nie zostałeś poproszony o wysłanie kopii dowodu osobistego, nikt do Ciebie nie zadzwonił, nie otrzymałeś od nas ticketa itd. zostaniesz automatycznie przeniesiony na naszą listę z przelewami. Przelewu dokonują pracownicy naszego supportu, tzn. z naszego konta na PartyPoker, manualnie przelewamy pieniądze na Twoje konto PartyPoker. Metoda bardzo pracochłonna, ale do tej pory nie udało nam się znaleźć lepszego rozwiązania.

Pomimo tego powinieneś otrzymać pieniądze w ciągu 48 godzin.

Jeżeli zostałeś przez nas sprawdzony, to sprawa może się oczywiście przedłużyć. Przelew zostanie dokonany w ciągu 48 godzin od momentu, w którym znalazłeś się na naszej liście --> czyli jeśli zostałeś sprawdzony i minęło już 48 godzin, musisz poczekać kolejne 48 godzin, zanim otrzymasz od nas pieniądze.

Titan Poker:

Jeżeli wszystko jest ok, tzn. nie zostałeś poproszony o wysłanie kopii dowodu osobistego, nikt do Ciebie nie zadzwonił, nie otrzymałeś od nas ticketa itd. zostaniesz automatycznie przeniesiony na naszą listę z przelewami, którą codziennie wysyłamy do Titan Pokera. Titan Poker sprawdza nasze listy i jeżeli wszystko się zgadza, dopisane zostanie $50 do Twojego konta, to może jednak trochę potrwać. Od momentu, w którym wysłaliśmy listę, zeleży wszystko od Titana, a my nie jesteśmy w stanie niczego przyśpieszyć. Z tego powodu przelew na konto Titan Pokera, może potrwać nawet do tygodnia.

Jeżeli po siedmiu dniach, od czasu zdania quiz, nie otrzymałeś od nas żadnej wiadomości, napisz proszę ticketa do naszego supportu.

Dziękujemy za wyrozumiałość i cierpliwość.

Zespół PokerStratgy.com

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No to se pewnie jeszcze poczekam :D :D

Turket
PokerStrategist

Hm... Ja mam z kolei taki problem, że konto na PP założyłem już dość dawno ale dopiero teraz zdałem quiz. Dostałem mail'a, że pieniądze zostały już przelane. Problem w tym, że pieniędzy nie ma, a konto jest nadal fun money. Przy próbie sprawdzenia stanu konta real money dostaje komunikat, że muszę dokonać wpłaty. Problem ten ciągnie się już od kilku tygodni. Kontaktowałem się z supportem, i najpierw dostałem odpowiedź, że zmieniono mój status na brąz. Po drugim kontakcie przez ticket w miarę się dogadałem. Dałem nawet tymczasowe hasło do konta na PP. No i teraz nie mogę się doczekać na odpowiedź od supportu od jakiś 3-4 dni. Jakieś pomysły na rozwiązanie problemu ??

Pozdrawiam
Kuba

Cześć Kuba,

musisz niestety poczekać na odpowiedź od naszego supportu. Jeżeli nie otrzymaliśmy jeszcze żadnej wiadomości od PartyPoker, nie możemy też udzielić odpowiedzi na Twoje pytania. Musisz niestety jeszcze troszkę poczekać.

Pozdrawiam :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wyslalem wczoraj o 18stej maila ze zdjeciem paszportu i zadnej odpowiedzi xD

sorry ale chyba nie oczekiwales na serio odpowiedzi po 12 godzinach. nie jestes jedynym nowym czlonkiem ps. a pozatym co ci maja odpowidzeiec? dorogi vnikos dostalismy zdjecie paszportu jestes najlepszy i dostaniesz zamiast 50 200 dolarow?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

powiem Ci tyle jesteś fajny i oryginalny ,ale jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to wy*#$*@ k lanczo ?