Przejdź do forum
Konto pokerstrategy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Konto pokerstrategy a ilość przypisanych kont

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
396 Wyświetlenia
visca
Oldschool Grinder

Czy do konta na pokerstrategy moge przypisac konta z roznych pokerromow jezeli na jednym wyrobilem juz bonus i chce sie przeniesc na drugi?bardzo prosze o szybka odpowiedz :)

6 odpowiedzi
SJS
SJS
Elite Grinder

Jeżeli użyjesz kodu promocyjnego PS przy rejestracji na nowym pokerromie, to konto zostanie przypisane do PS.

kaczuba
Oldschool Grinder

Tutaj masz odpowiednie instrukcje jak to zrobić.

visca Autor wątku
visca
Oldschool Grinder

zostanie dodane do konta na ktorym wykorzystalem juz jeden bonus i jestem przypisany do pokerroomu? [bede 2 pokerromu przypisane do jednego kąta] oraz beda naliczane strategy points?

sry ze tak pokretnie ale nie moge sie wyslowic dzis

kaczuba
Oldschool Grinder

?( ?(

Nie wiem czy dobrze rozumiem pytanie. Do konta na PokerStrategy możesz mieć przypisane wszystkie pokerroomy z którymi współpracuje PS, na każdym wyrabiać oferowane bonusy oraz na każdym zdobywać strategy points. Warunek jest jeden: założyć konto w roomie zgodnie z podanymi instrukcjami.

visca Autor wątku
visca
Oldschool Grinder

ok moze na przykladzie wyrobilem bonus na FTP, chce sie przeniesc na everesta, dlatego chce konto z everesta dopisac do juz istniejacego na pokerstrategy. poprostu szkoda mi wyrobionych strategy points na ftp

ale mecze :P

Fokz
Oldschool Grinder

visca napisał
ok moze na przykladzie wyrobilem bonus na FTP, chce sie przeniesc na everesta, dlatego chce konto z everesta dopisac do juz istniejacego na pokerstrategy. poprostu szkoda mi wyrobionych strategy points na ftp

ale mecze :P

odpowiedz masz post wyzej...