Czy do konta na pokerstrategy moge przypisac konta z roznych pokerromow jezeli na jednym wyrobilem juz bonus i chce sie przeniesc na drugi?bardzo prosze o szybka odpowiedz
Jeżeli użyjesz kodu promocyjnego PS przy rejestracji na nowym pokerromie, to konto zostanie przypisane do PS.
zostanie dodane do konta na ktorym wykorzystalem juz jeden bonus i jestem przypisany do pokerroomu? [bede 2 pokerromu przypisane do jednego kąta] oraz beda naliczane strategy points?
sry ze tak pokretnie ale nie moge sie wyslowic dzis
Nie wiem czy dobrze rozumiem pytanie. Do konta na PokerStrategy możesz mieć przypisane wszystkie pokerroomy z którymi współpracuje PS, na każdym wyrabiać oferowane bonusy oraz na każdym zdobywać strategy points. Warunek jest jeden: założyć konto w roomie zgodnie z podanymi instrukcjami.
ok moze na przykladzie wyrobilem bonus na FTP, chce sie przeniesc na everesta, dlatego chce konto z everesta dopisac do juz istniejacego na pokerstrategy. poprostu szkoda mi wyrobionych strategy points na ftp
ale mecze
visca napisał
ok moze na przykladzie wyrobilem bonus na FTP, chce sie przeniesc na everesta, dlatego chce konto z everesta dopisac do juz istniejacego na pokerstrategy. poprostu szkoda mi wyrobionych strategy points na ftpale mecze
![]()
odpowiedz masz post wyzej...