Przejdź do forum
Kilka pytań o kapit...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kilka pytań o kapitał

6 Posty
4 Użytkownicy
1 Reakcje
598 Wyświetlenia
Obe1990
PokerStrategist

Witam po dłuższej przerwie!

Otóż sprawa przedstawia się tak: 29 grudnia dostałem od was maila, w którym informujecie mnie, że mogę otrzymać drugi kapitał startowy na Winner Poker. Czy ta oferta jest nadal aktualna?

Jeśli tak to informuję, że miałem robionego formata i za nic nie pamiętam danych do logowania na tym roomie. Co zrobić w takim przypadku?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Ashikaga
PokerStrategist

No raczej nie tutaj piszesz i się żalisz. Ludzie naprawdę w szkole nie nauczyli radzić sobie samemu?
Idź teraz na winner i weź " zapomniałem loginu " i wyślą co na twojego maila na którego zakładałeś twój login. Gościu poradzisz sobie uwierz w to że sam też dasz radę!

Odpowiedz
Cytat
Obe1990 Autor wątku
Obe1990
PokerStrategist

Kto pyta nie błądzi :)

Edit: sprawdziłem, i żeby odzyskać hasło trzeba znać nazwę użytkownika, której nie znam. Więc pytania nadal aktualne.

Odpowiedz
Cytat
Ashikaga
PokerStrategist

bez komentarza

Odpowiedz
Cytat
smoku
PokerStrategist

Hej Obe1990.

Jeśli posiadasz już konto na Winner Poker, to nie możesz skorzystać z oferty darmowej gotówki. Dotyczy ona tylko nowych użytkowników tego poker roomu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Faful
PokerStrategist

Ehhh, myslenie czasem boli :-P Wejdz na swojego maila, w wyszukiwarce odszukaj jakiegos emaila od WH, tam na bank gdzies jest Twoj username. Pozdrawiam :-)

Odpowiedz
Cytat