Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] kiedy bedzie 50$???

1,328 Posty
264 Użytkownicy
0 Reakcje
53.7 K Wyświetlenia

Witam
quiz rozwiazany
kopia dowodu wyslana
a dzisiaj przyszlo takie cos:
Hello,

we have check your Account. There are some consonances with other Users.
If it is possible we would like to contact you by Phone. Please send us
an appointment to call you.
It only takes a few minutes and will be very easy.
We sincerely apologize for any inconvenience caused to you.

Kind Regards

PokerStrategy Team

co mam robic???
kiedy bedzie kasa???

1 327 odpowiedzi

Musisz zrobić tak jak jest napisane w mailu- wyślij po prostu swój numer telefonu i czekaj na telefon od naszego supportu.

To rutynowa kontrola. Chcemy się po prostu upewnić, że osoby rejestrujące się na naszej stronie, są też tymi za które się podają.

pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ale jak mail jest po angielsku to i oni chyba beda gadac po angielsku jak zadzwonia?
A wogule nr tel trzeba bylo podac gdzies tam przy rejestracji wiec po co jeszcze drugi raz?
To co oni chca jeszcze sprawdzic glos czy co??? :/

źle powiedziałem... Nie masz wysyłać numeru telefonu tylko potwierdzenie, że się na to zgadzasz żeby do ciebie zadzwonili. Rozmowa bądzie po angielsku, ale to naprawdę nic strasznego...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

trzeba znac angielski :P

ale naprawdę tylko podstawy. :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jak podstawy to moze zalapie :P

też tak myślę :)

Pisze ponieważ powoli trace cierpliwość, Rozwiązałem quiz jak należy cały czas wyświetla mi sie informacja : "Zaliczyłeś Quiz. Prosimy o cierpliwość, jeśli pieniądze nie sa jeszcze na twoim koncie". Pieniędzy na TitanPoker jak nie było tak nie ma... Wysłałem 3 tickety na żaden z nich nie dostałem odpowiedzi, pisałem do supportu TitanPoker ale oni powiedzieli że musze to załatwić z pokerstrategy. I teraz nie wiem czy dostane te 50$ czy nie? Szperałem tam po tej stronce pokerstrategy i pisze że oni mogą zweryfikować konto jeżeli ktoś wpisał bonus code; PS150 ale ja wpisałem PSVIP, który podają w rejestracji na TitanPoker na stronce pokerstrategy. Czy ktoś może mi pomóc?

44kajtush
PokerStrategist

Przykro mi, ale wpisując kod PSVIP możesz korzystać tylko z promocji 200% up to 600$ na Titan Poker.

ale ** tak to napisali na stronce rejestracja z kodem bonusowym na TitanPoker, jak to ** rozeznać że akurat o ten ***** bonus chodzi? I co nic sie nie da z tym zrobić?

44kajtush

spoko i prosimy o cierpliwość!!! Pierwszego ticketa wysłałeś wczoraj po południu a jest to chyba logiczne, że nie jesteśmy w stanie od razu odpowiedzieć na twoje pytania! Odpowiedź na pewno dostaniesz ale nie po 3 godzinach, więc wyluzuj troszkę z tymi ticketami!

W sumie te tickety już są nieauktalne jeżeli chodzi o treść, bo już wszystko wiem
moja wina bo zamiast PS150 wpisałem PSVIP, i raczej z tego co mówicie nic sie z tym nie da zrobić...

A otworzyweś tam konto "realmoney" czy "playmoney"?

Niestety na titanPoker jest już realmoney, szkoda tym bardziej że troche czasu na czytanie tych artykułów poświęciłem...

Spróbuj to ocenić z mojego punktu widzenia, czy po tej stronie da sie wywnioskować czy to chodzi o promocje 50$ czy tą promocje 200% deposit? ---> http://www.pokerstrategy.org.uk/pl/articles/234/

A więc sprawa wygląda następująco:

Rozmawiałem przed chwilą z naszym supporte i pomimo tego, że wpisałeś niewłaściwy kod, dostaniesz od nas kasę. :D
A więc za niedługo powinno pojawić się $50 na twoim koncie PartyPoker. =)

Mam nadzieję, że teraz jesteś zadowolony... A jak następnym razem powiesz wszystko jeszcze w normalny sposób, to będzie jeszcze lepiej. :D Jesteśmy tutaj żeby ci pomóc. :)

Jest jeszcze jeden problem konto mam na TITANPOKER...Ale myśle że to nic nie zmienia?

Napisałeś że PartyPoker ale na stronce pokerstrategy.org.uk pisze że wasz bonus obowiązuje na PartyPoker lub TitanPoker. Zapomniałem dodać że to konto jest na TitanPoker.

Hmmm... Jakoś to załatwimy, więc za niedługo powinieneś dostać kasę. :)