Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Karta kredytowa

12 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,182 Wyświetlenia

mam problem chce doładować sobie konto na Titanie Z karty mojej mamy
i słysząłem od jednej osoby ze zablokują karte jak tak zrobie czy to prawda ??

11 odpowiedzi
Negro1988
Legacy Member

Nie karte tylko Konto w poker roomie

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Siamoo mógł bys sie tu wypowiedziec bo hyba będziesz znał odpowiedz na to pytanie ??

witam,

niestety nie bedziesz mial mozliwosci wplacenia pieniedzy do zadnego pokerroomu uzywajac karty jezeli nie jest ona wystawiona na twoje nazwisko (i nie chodzi tu o samo nazwisko, ale konkretnie Twoja osobe). Takie sa przepisy i jest to zwiazane z przeciwdzialaniem praniu brudnych pieniedzy.

Niezaleznie od tego czy chcesz zrobic depozyt uzywajac karty, przelewu z konta badz portfela internetowego wszystko musi byc na Twoje nazwisko (nie mamy, brata, babci, wujka czy psa ale Twoje.)

ja ostatnio otrzymalem zwrot pieniedzy na konto w MB, room nie przyjal depozytu bo podalem inny adres e-mail, od tego, ktorego uzywam na MB

pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

thx za szczegółową odpowiedz
Pozdrawiam

Mam takie pytanko nie mam karty a chce wplacic kaske na konto przelewem bankowym i tam mi pisze za mam urzyc nr referencyjnego ok jakis tam jest ale gdzxie ja mam go wpisac i na jakie konto mam przeslac te pieniadze bo nie bardzo jestem kumaty nigdy nie robilemn przelewu ;( zeby sie pozniej nie okazalo ze kasa poszla na o. dyrektora a tego bym nie zdierzyl X( pozdro

sory ze jeszce raz ale czy jest tu jakis admin ktory mogl by mi pomoc czy sam musze sobie radzic

macromia
PokerStrategist

A to tylko admini są do pomocy ? Niech ktokolwiek Ci odpowie, kto zna odpowiedź.

Tylko problem jest w tym ze tu jest tylu chetnych do pomocy ze ho ho :( a czekam juz tydzien na odp. a na wirtualna kase to nie ma adrenaliny ;( wiec moze sie znajdzie ten ktokolwiek i mi napisze jakas sesowna odp. X(

No ale jak nikt nie zna odpowiedzi, to nikt też nie odpowiada.

Pozdrawiam :)

hmm, szczegolowe instrukcje na temat depozytu powinny byc na stronie roomu. wkoncu im tez zalezy zebys wlasnie do nich wplacil siano...
jezeli nie mozesz znalezc to najlatwej po prostu zadzwonic na infolinie albo napisac maila do supportu;)

numer referencyjny to prawdopodobnie numer, ktory musisz wpisac w tytule przelewu zeby wiedziei ze kasa jest od ciebie, ale to juz wszystko powinienes znalezc.

w ostatecznosci mozesz skorzystac z moneybookers albo nettelera. Tutaj juz mnostwo osob bedzie umialo ci pomoc

pozdrawiam, liquid85

merdoc
Oldschool Grinder

wplacalem pieniadze z karty mamy i nigdy problemow nie mialem