Witam , mam pytanie co do kapitału startowego .
Otóz dowiedziałem sie ze weryfikacja danych trwa do 48h .
W mojej sytuacji trwa juz 3 dzien i nie dostałem ani meila z potwierdzeniem dostania dokumentów ani zadnej innej informacji ?.
Czy mógłbym prosić obsługe o interwencje w mojej sprawie ?
Hej!
Nasz support przesłał właśnie do Ciebie emaila z informacją - sprawdź też skrzynkę spamu, może się zdarzyć, że email zostanie tam przekierowany.
W razie jakichkolwiek innych pytań, pisz.
Pozdrawiam!
Dziękuje za szybką odpowiedz . Dostałem meila a w nim poproszony o drugą strone dowodu ( wyslalem ja za pierwszym razem ale widocznie niezauwazyliscie) .
Potwierdzenie adresu < druga strona dowodu > juz wyslana
czekam na dalsze instrukcje
Witam,
Wczoraj w godzinach popołudniowych wysłałem potrzebne dane potwierdzające tożsamość,oczywiście wiem,że sprawdzanie może potrwać nawet do 48 godzin,ale wcześniej był problem z otrzymywaniem maili dlatego chciałbym się upewnić czy wszystko jest OK.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Witam
Nie bede zakladal nowego tematu, bo chodzi o to samo. Quiz zdalem 3 dni temu i od tamtej pory cisza.
Cześć korniszon
Nasz support jeszcze dziś wyśle Ci maila z informacją co i jak.
Do wszystkich nowych użytkowników w podobnej sytuacji:
proszę o sprawdzanie folderu spam, ponieważ czasem maile od supportu są tam automatycznie przenoszone.
Pozdrawiam!
Faktcznie, moj blad. Wiadomosc byla w spamie, przeoczylem to
Dzieki za pomoc, dostalem juz wiadomosc od supportu.
Witam, ja rowniez czekam juz drugi dzien na moj bonus na Everest Poker. Przeslalem dokumenty ale nie otrzymalem zadnego potwierdzenia. Pozdrawiam
Witam i Ciebie konrad4.
Skorzystam z okazji, by przypomnieć wszystkim nowym użytkownikom:
weryfikacja danych zajmuje do 48 godzin od momentu przesłania wymaganych dokumentów.
Jeśli jest wyjątkowo dużo zgłoszeń, może się zdarzyć małe opóźnienie tu i tam, ale zazwyczaj trwa to właśnie tyle.
Z tego co widzę, dokumenty przesłałeś wczoraj, więc pewnie dziś lub jutro nasz support zajmie się ich sprawdzeniem i skontaktuje się z Tobą w tej sprawie.
Pozdrawiam!
Witam, mam ten sam problem co inni na tym forum czyli kłopot z otrzymaniem bonusu początkowego. Juz 4 RAZY wysylalem zdjecia i za kazdym razem przychodzi mi mail zwrotny zeby zrobic to jeszcze raz. Juz trace cierpliwosc. ostatni mail byl po angielsku na dodatek:/ oto jego tresc:
tickety to prywatna korespondencja - proszę nie wklejać na forum!
Napisalem juz ticket nawet, pani ktora odpisala byla bardzo mila tylko ze co z tego??? Troszke mam tego dosyc. Prosilbym o szybka odpowiedz
Witam.
Po raz kolejny wysłałeś nie to, o co zostałeś poproszony. W tej chwili nasz support wysyła Ci kolejnego maila z wyjaśnieniem o jakie zdjęcia jesteś proszony.
Pozdrawiam.
Witam
Mi przyszedł automatyczny e-mail w którym pisze że muszę wysłać: kand Id, prawa jazdy i paszportu.
Mam wysłać skan wszystkich tych dokumentów czy moze być np: Prawo jazy?
Napisane przez Nowygracz
WitamMi przyszedł automatyczny e-mail w którym pisze że muszę wysłać: kand Id, prawa jazdy i paszportu.
Mam wysłać skan wszystkich tych dokumentów czy moze być np: Prawo jazy?
Witaj
Wystarczy, że wyślesz jeden z tych dokumentów.
Pozdrawiam
wysłałem jeden dokument, i dostałem e-mail od security:
Drogi Użytkowniku,
Ze względu na masowe oszustwa zmuszeni jesteśmy do zaostrzonej kontroli
danych osobowych użytkowników otrzymujących kapitał startowy.
Wymagamy następujących dokumentów, bardzo wyraźnych i czytelnych:
1). kolorowe zdjęcie przedniej strony dowodu osobistego/prawa
jazdy/paszportu
2). kolorowe zdjęcie odwrotnej strony dowodu osobistego/prawa jazdy
3). kolorowe zdjęcie przedstawiające zarówno Twoją twarz jak i Twój dowód osobisty. Prosimy trzymać w ten sposób dowód osobisty aby był on dla nas widoczny i czytelny.
E no chyba ich pogięło że będe z siebie debila robił sobie zdjęcie przed lustrem z dowodem.... hahaha odpuszczam
Widze że są inne promocje od depozytu i możę z tym spróbuje przez PS(tylko szkoda że zdobywa sie jakieś SPoints, a nie ma żadnych specjalnych bonusów no ale w sumie można trochę pograć), w sumie ten kapitał startowy to tylko kilka $