Przejdź do forum
Kapitał startowy x ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kapitał startowy x 2

17 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,044 Wyświetlenia

Witam , mam pytanie co do kapitału startowego .
Otóz dowiedziałem sie ze weryfikacja danych trwa do 48h .
W mojej sytuacji trwa juz 3 dzien i nie dostałem ani meila z potwierdzeniem dostania dokumentów ani zadnej innej informacji ?.
Czy mógłbym prosić obsługe o interwencje w mojej sprawie ?

16 odpowiedzi

Witam!

Już sprawdzam Twoje konto z supportem i dam Ci znać.

Hej!

Nasz support przesłał właśnie do Ciebie emaila z informacją - sprawdź też skrzynkę spamu, może się zdarzyć, że email zostanie tam przekierowany.

W razie jakichkolwiek innych pytań, pisz.

Pozdrawiam!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziękuje za szybką odpowiedz . Dostałem meila a w nim poproszony o drugą strone dowodu ( wyslalem ja za pierwszym razem ale widocznie niezauwazyliscie) .
Potwierdzenie adresu < druga strona dowodu > juz wyslana
czekam na dalsze instrukcje

Witam,

Wczoraj w godzinach popołudniowych wysłałem potrzebne dane potwierdzające tożsamość,oczywiście wiem,że sprawdzanie może potrwać nawet do 48 godzin,ale wcześniej był problem z otrzymywaniem maili dlatego chciałbym się upewnić czy wszystko jest OK.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czy pani KatarzynaM moze napisac jak wygląda tok sprawy ?

Apelowałabym o trochę cierpliwości - nasz support na pewno Cię poinformuje :)

Witam
Nie bede zakladal nowego tematu, bo chodzi o to samo. Quiz zdalem 3 dni temu i od tamtej pory cisza.

Cześć korniszon :)

Nasz support jeszcze dziś wyśle Ci maila z informacją co i jak.

Do wszystkich nowych użytkowników w podobnej sytuacji:

proszę o sprawdzanie folderu spam, ponieważ czasem maile od supportu są tam automatycznie przenoszone.

Pozdrawiam!

Faktcznie, moj blad. Wiadomosc byla w spamie, przeoczylem to :( Dzieki za pomoc, dostalem juz wiadomosc od supportu.

Witam, ja rowniez czekam juz drugi dzien na moj bonus na Everest Poker. Przeslalem dokumenty ale nie otrzymalem zadnego potwierdzenia. Pozdrawiam

Witam i Ciebie konrad4.

Skorzystam z okazji, by przypomnieć wszystkim nowym użytkownikom:

weryfikacja danych zajmuje do 48 godzin od momentu przesłania wymaganych dokumentów.

Jeśli jest wyjątkowo dużo zgłoszeń, może się zdarzyć małe opóźnienie tu i tam, ale zazwyczaj trwa to właśnie tyle.

Z tego co widzę, dokumenty przesłałeś wczoraj, więc pewnie dziś lub jutro nasz support zajmie się ich sprawdzeniem i skontaktuje się z Tobą w tej sprawie.

Pozdrawiam!

kosowczyk
Poker Player

Witam, mam ten sam problem co inni na tym forum czyli kłopot z otrzymaniem bonusu początkowego. Juz 4 RAZY wysylalem zdjecia i za kazdym razem przychodzi mi mail zwrotny zeby zrobic to jeszcze raz. Juz trace cierpliwosc. ostatni mail byl po angielsku na dodatek:/ oto jego tresc:
tickety to prywatna korespondencja - proszę nie wklejać na forum!

Napisalem juz ticket nawet, pani ktora odpisala byla bardzo mila tylko ze co z tego??? Troszke mam tego dosyc. Prosilbym o szybka odpowiedz

Witam.

Po raz kolejny wysłałeś nie to, o co zostałeś poproszony. W tej chwili nasz support wysyła Ci kolejnego maila z wyjaśnieniem o jakie zdjęcia jesteś proszony.

Pozdrawiam.

Witam

Mi przyszedł automatyczny e-mail w którym pisze że muszę wysłać: kand Id, prawa jazdy i paszportu.

Mam wysłać skan wszystkich tych dokumentów czy moze być np: Prawo jazy?

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez Nowygracz
Witam

Mi przyszedł automatyczny e-mail w którym pisze że muszę wysłać: kand Id, prawa jazdy i paszportu.

Mam wysłać skan wszystkich tych dokumentów czy moze być np: Prawo jazy?

Witaj

Wystarczy, że wyślesz jeden z tych dokumentów.

Pozdrawiam

wysłałem jeden dokument, i dostałem e-mail od security:

Drogi Użytkowniku,

Ze względu na masowe oszustwa zmuszeni jesteśmy do zaostrzonej kontroli
danych osobowych użytkowników otrzymujących kapitał startowy.
Wymagamy następujących dokumentów, bardzo wyraźnych i czytelnych:

1). kolorowe zdjęcie przedniej strony dowodu osobistego/prawa
jazdy/paszportu
2). kolorowe zdjęcie odwrotnej strony dowodu osobistego/prawa jazdy
3). kolorowe zdjęcie przedstawiające zarówno Twoją twarz jak i Twój dowód osobisty. Prosimy trzymać w ten sposób dowód osobisty aby był on dla nas widoczny i czytelny.

E no chyba ich pogięło że będe z siebie debila robił sobie zdjęcie przed lustrem z dowodem.... hahaha odpuszczam
Widze że są inne promocje od depozytu i możę z tym spróbuje przez PS(tylko szkoda że zdobywa sie jakieś SPoints, a nie ma żadnych specjalnych bonusów no ale w sumie można trochę pograć), w sumie ten kapitał startowy to tylko kilka $